kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Sandıkta milletimizin bekası oylanacaktır'

Veysi SAĞLAM - Özgür ÖNDER - Tuna KASBEK / ANTALYA
Antalya'da AK Parti'ye yüklenen MHP lideri Bahçeli, "Türkiye, AKP ile kırılma noktasına kadar bükülmüştür. Tehlike, Türkiye'nin her kesimini sarmıştır" dedi..
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya mitinginde AKP'ye yüklendi. Bahçeli, "Başbakan'ın eski defterlerini karıştırın ve vereceğiniz oyla hesap sorun. Ülkeyi 36 etnik parçaya bölmeden, siz AKP'yi sandık başında 36'ya bölün ve bir deliğe süpürün atın" dedi. Türk Lirası'ndan 6 sıfır atılmasıyla ilgili Başbakan Erdoğan'a yüklenen Bahçeli, "6 sıfırı sildiniz. Peki bu sıfırlar nereye gitti? Milletin cebine mi, oğlun Ahmet ile Bilal'in cebine mi gitti? Bursla okuttuğun evladın nasıl oluyor da 2 milyar dolarlık gemi alıyor" sorularını yöneltti. "Bu bir siyasi partinin tercih edilmesinin de ötesinde milli bir anlam taşıyan seçim olacaktır. Sandıkta milletimizin bekası oylanacaktır" diyen Bahçeli, "Sandıkta Türkiyemizin geleceği belirlenecektir. Türkiye ya AKP ile eksik kalmış bir yıkımı ve tahribatı tamamlayacaktır ya da kendi geleceğini azim ve kararlılıkla tayin edecektir" şeklinde konuştu.

'TEHLİKE HER YERDE'
Türkiye'nin büyük ve sinsi bir tehlike altında olduğunu belirten Devlet Bahçeli şunları söyledi: "Türkiye, AKP ile kırılma noktasına kadar bükülmüştür. Türkiye'nin bağımsızlığı bizzat AKP aracılığıyla tehdit altındadır. Tehlike her yandadır. Tehlike Türkiye'nin her kesimini sarmıştır. Tehlike Kıbrıs'tadır, tehlike soydaşlarımızın katledildiği Kerkük'tedir. PKK'nın katlettiği vatandaşlarımızın gözyaşlarındadır. Tehlike okullardadır, tehlike çiftçinin hayat kaynağı tarlalardadır, pazarlardadır. Tehlike yabancı malların istilasıyla bir bir kapanan fabrikalardadır. Tehlike yoksullaşan insanların mutfaklarındadır."