kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İstanbul'un gündemi seçim mitingi ve trafik

Neslihan KESKİN MERKEZ
Seçime bir hafta kala, 7.5 milyon seçmeni olan kent bugün üç büyük mitinge ev sahipliği yapıyor. Mitingler nedeniyle kapanan yollar, İstanbullulara ulaşımda zorlu bir gün yaşatacak..
İLİŞKİLİ HABERLER
İstanbul'un gündemi seçim mitingi ve trafik
İstanbul'da bugün 3 partinin lideri miting alanlarında oy isteyecek. 22 Temmuz seçimlerine bir hafta kala siyaset arenası tamamen ısınırken AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Zeytinburnu Kazlıçeşme'de, Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, Çağlayan Meydanı'nda, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de Kadıköy'de miting düzenliyor.

AK PARTİİ KAZLIÇEŞME'DE
AK Parti'nin Kazlıçeşme'de yapacağı "Haydi İstanbul Göster Kendini-Milli İrade" mitingi saat 17.00'de başlayacak. Başbakan Erdoğan'ın, genel başkan yardımcıları, bakanlar ve milletvekili adaylarıyla katılacağı mitingde gövde gösterisi yapması bekleniyor.

SP VE İP MİTİNGLERİ
Saadet Parti Genel Başkanı Recai Kutan da Çağlayan Meydanı'nda yine saat 17.00'de düzenlenen mitingle seçmeniyle buluşacak. Necmettin Erbakan'ın da katılacağı mitingin sloganı ise 'Partimizin iktidara yürüyüşünde dev adım'. İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ise saat 14.00'de Kadıköy'de seçmenine 'Birlik ve Kardeşlik' adıyla düzenlenen mitingle seslenirken, Yavuz Bingöl de bir konser verecek.

KAĞITHANE'DE DÜZENLEME YOK
Öte yandan TKP 17.00'da Beşiktaş'ta, "Bin Umut İstanbul Adayları" adı altında seçime giren bağımsız adaylar ise saat 18.00'da Kağıthane'de bir miting düzenlenecek. Kağıthane mitingi nedeniyle trafik düzenlemesi yapılmazken, 15.00'dan itibaren Eyüp Sultan Caddesi, Kağıthane Sadabat Kültür Merkezi ve Kağıthane Belediyesi dönüşleri arasındaki yollar ihtiyaç durumunda trafiğe kapatılacak.