kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bakan Şener'den ahde vefa örneği

ANKARA
Seçimden sonra bakanlık koltuğunu bırakacak olan Abdüllatif Şener, ekibine vefa borcunu ödedi. Danışmanını, basın müşavirini ve özel kalem müdürünü önemli görevlere getirdi..
22 Temmuz genel seçiminde milletvekilliği için aday olmayan ve seçimden sonra da bakanlık koltuğunu bırakacak olan Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, yakın çalışma arkadaşlarını önemli görevlere getirdi.

SPK'YA VE DPT'YE
Abdüllatif Şener, 15 gün önce Danışmanı İlhami Öztürk'ü Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Yönetim Kurulu üyeliğine atadı. Öztürk, idari hâkim olarak başladığı meslek hayatında, Maliye Bakanlığı müfettişliği, İMKB'de müfettiş-borsa uzmanı olarak görev yaptı, daha sonra Şener'in danışmanlığını üstlendi. Şener, bakanlıktan ayrılırken diğer danışmanlarını da unutmadı. Basın Müşaviri Erkan Durdu'yu da SPK'ya Basın Danışmanı olarak atadı. Abdüllatif Şener ayrıca, ağabeyi Mehmet Şener'in kızı Dilek Şener ile evli olan Özel Kalem Müdürü Şevket Atan'ı da Devlet Planlama Teşkilatı'na gönderdi. Mühendis olan Atan, Şener ile birlikte Başbakanlık'ta görev yapmaya başlamıştı.