kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ankara sapığı yakalandı

Yeni Haber
Ankara'da hırsızlık amacıyla girdiği evlerde yanlız yaşayan kadınlara tecavüz eden Keçiören sapığı yakalandı.

35 yaşındaki Salih Ö'nün hırsızlık amacıyla girdiği evlerde 3 kadına tecavüz ettiği, biri küçük yaşta kız çocuğu olmak üzere üç kadına da cinsel tacizde bulunduğu tespit edildi.


SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Ankara Emniyeti Gasp Büro Amirliği'nde ifadesi alınan evli ve 4 çocuk babası Salih Ö, hırsızlık ve tecavüz olaylarını gerçekleştirdiğini itiraf etti.

Zanlının Keçiören başta olmak üzere Ankara'nın çeşitli semtlerindeki 14 eve hırsızlık amacıyla girdiği, silah veya kesici alet kullanmayan zanlının tehdit yoluyla 3 kadına tecavüz ettiği belirlendi.

3 tecavüz olayının yanı sıra, biri küçük yaşta kız çocuğu olmak üzere üç kadına da cinsel tacizde bulunan sapık hırsızın, girdiği evlerden para, döviz ve ziynet eşyası çaldığı tespit edildi.

DNA'SI ELE VERDİ

Eldiven kullanmadığı için hırsızlık amacıyla girdiği evde parmak izi bırakan sapığı, tecavüz ettiği kadınlardaki spermler ile kan örneklerinden alınan DNA'sı ele verdi.

Daha önce Bursa'daki bir hırsızlık olayının zanlısı olarak yakalanan Salih Ö, 9 Temmuz gecesi hırsızlık amacıyla girdiği son evde bıraktığı parmak izi nedeniyle yakayı ele verdi.

Kendisine ait dükkanı, evi ve arabası olan, mobilya boyacılığı yapılan zanlı Salih Ö, evinde yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının önümüzdeki günlerde adliyeye sevkedilmesi bekleniyor.

CHA