kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
John Galliano

Ben modern zamanların moda kahramanıyım!

Paris Moda Haftası'nda 17. yüzyıla göndermeler yapan bir koleksiyon sunan John Galliano: Çağları harmanlamayı seviyorum. Bu yüzden fark yaratıyorum!..
Paris Haute Couture Moda Haftası'na bu yıl, John Galliano damgasını vurdu. Bünyesinde çalıştığı Christian Dior Modaevi'nin 60. kuruluş yıldönümü nedeniyle özel bir koleksiyon hazırlayan İngiliz modacı, tasarımlarını Versailles Sarayı'nda tanıttı. 17. yüzyıldan izler taşıyan kıyafetler moda tutkunlarını büyüledi.

ÇAĞLARI HARMANLIYORUM
Şok etkisi yaratan işler yapmayı sevdiğini söyleyen çılgın modacı Fransız Madame Figaro dergisine kendisini modern zamanların moda kahramanı olarak gördüğünü söyledi: "Moda özüme ulaştığım bir kutlama yeri. Tasarımlarımda melankoli, nostalji ve eğlence iç içe. Kıyafet yaratırkan Kate Moss'tan da etkilenebiliyorum, Markiz Casati'den de. Koleksiyonlarımda çağları harmanlıyorum. Bu yüzden fark yaratıyorum."

KESİNLİKLE BİR NUMARA!
Nicole Kidman'dan Gwen Stefani'ye'e, Sienna Miller'dan Linda Evangelista'ya kadar birçok ünlüyü giydiren Galliano, kendisinden Dior kadının tarifi istendiğinde, "Gisele Bündchen" demekle yetiniyor. Başını Penelope Cruz'un çektiği Hollywood ünlüleri ise Galliano'dan bahserken, "O moda dünyasının bir numaralı dehası" diye konuşuyor.
Haberin fotoğrafları