kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Okula Brad Pitt'in pantolonuyla gittim'

30.06.2007
- Ailenize bu hobiyi kabul ettirmeniz zor olmadı mı?
- Aslına bakarsanız zor olmadı. Anneannem beni en çok destekleyen insan. Annem başlarda yadırgıyordu. Örümcek Adam 2'nin Los Angeles Chinese Theater'da yapılacak olan galasına beni davet etmişlerdi, yanımda annemi de götürdüm. Annem orda işin tadına vardı, şimdi bana ve içinde olduğum işe saygı duyuyor.

- Okulda arkadaşlarınızın tepkisi ne oluyor?
- Birçok insan bilmiyor, çünkü söylemekten hoşlanmıyorum. Bilenlerin bazıları beni çok zorluyorlar. Herkes Brad Pitt'in Dövüş Kulübü'ndeki kürkünü giymek istiyor. Çok ilgilerini çekiyor bu bir gerçek, onları da anlıyorum, ben de bazen giymek istiyorum ve giyiyorum da.

'ASLA İMZA İSTEME...'
- Brad Pitt'in kürküyle sokağa mı çıktınız?
- Hayır. Onu Ocean's 13'in galasına giymeye karar vermiştim, nasılsa orada Brad Pitt'le karşılaşacaktım, giymeye kıyamadım. Ama Dövüş Kulübü'ndeki pantolonu da bende, onu giyip okula gitmiştim bir keresinde.

- Başka hangi galalara gittiniz, kimlerle tanıştınız?
- Ocean's 13, Shrek 3, Örümcek Adam ve daha birçok galaya gittim. 90'a yakın ünlüyle tanıştım. Kirsten Dunst, Tobey Maguire, George Lucas, Drew Barrymore, George Clooney, Samuel Jackson ilk aklıma gelenler. Ama bu işin bir püf noktası var. Asla tanıştığın ünlüden imza istemeyeceksin, yoksa bir basamak aşağı düşersin hemen. Normal insanlarmış gibi davranmak gerekiyor. Los Angeles'ta bir prodüktörle oturuyorduk bana döndü ve "Bak şimdi kim gelecek sakın heyecanlanma," dedi. Drew Barrymore kapıda belirdi, masamıza doğru yöneldi ve oturdu. Kalbim ağzımdan fırlayacak sandım. İçimde fırtınalar koptu gerçekten de ama gayet istifimi bozmadan "Merhaba," dedim. Ünlü olduklarını biliyorlar tabii ama öyle davranılmasından nefret ediyorlar.

- Bu hobinizi ne zamana kadar sürdüreceksiniz?
- Bu hobi beni bırakmaz ben de onu. İlerde sinema okuyup prodüktör olmak istiyorum. Kim bilir belki kendi yaptığım filmlerin malzemelerini toplarım.