kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Karl Lagerfeld, Claudia'nın bu pozlarını fotoroman haline getirip, bir kitapta topladı.

Claudia ve Karl tanışmalarının 20. yılı şerefine şampanya patlattı

Ünlü model Claudia Schiffer ile Chanel'in usta tasarımcısı Karl Lagerfeld, Dom Perignon şampanyalarının tanıtımı için güçlerini birleştirdi. Tam 20 yıl önce tanıştığı ünlü modacının direktifleriyle kılıktan kılığa giren Schiffer'in fotoğrafları Paris Match dergisinde yayınlandı..
Alman top model Claudia Schiffer, Dom Perignon şarmpanyalarının tanıtımını yapmak için objektif karşısına geçti. Projeye dahil olmayı Chanel'in tasarımcısı Karl Lagerfeld'ın ısrarları üzerine kabul ettiğini belirten 37 yaşındaki model, çekimlerde ünlü modacının tasarladığı kıyafetleri giydi ve kılıktan kılığa girdi.

Diva da oldu, liseli kız da!
Moda dünyasının utangaç kızı olarak tanınan Schiffer, 20 yıldır tanıdığı Lagerfeld'ın isteğiyle önce zenci bir diva kılığına girdi ve üzerinde mini bir elbiseyle piyanonun tepesinde dans etti. Claudia'nın büründüğü roller arasında vamp bir Hollywood aktrisinden Çinli kıza, ev sahibini baştan çıkaran hizmetçiden liseli öğrenciye kadar çeşitli karakterler vardı. Bugüne kadar aralarında L'Oreal, Ferragamo ve Chanel'in de bulunduğu birçok markanın reklam yüzü olan güzel manken, ilerleyen yaşına rağmen firmaların kendisiyle çalışmak istemeyi sürdürmesinin nedenini, "Ben birçok meslektaşımın aksine önüme gelen her işi teklif edip, yüzümü eksitmek gibi bir hataya düşmedim" diyerek açıkladı.
Haberin fotoğrafları