kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Bekâra karı boşamak kolay ama ben evliyim'

AHU BOZLAR
Giresun'da kürsüye eski CHP'li Günay'la çıkan Erdoğan, partilerin seçim vaatlerini eleştirerek "Bekâra karı boşamak kolay, ama ben evliyim" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Bekâra karı boşamak kolay ama ben evliyim'
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'daki mitinge partinin Merkez vitrinine koyduğu eski CHP'li, AKP'nin İstanbul adayı Ertuğrul Günay'la çıktı. Sıcağı rağmen kalabalık olan mitingde coşan Erdoğan, önce Genç Parti lideri Cem Uzan ve CHP lideri Deniz Baykal'ı eleştirdi sonra da partilerin yaptığı seçim vaatlerini yerden yere vurdu. Erdoğan, "Ben, mazota 1 YTL diyebilecek rahatlıkta değilim. Birileri fındık için 8 YTL diyor. Bekâra karı boşamak kolay, ama ben bekâr değilim, evliyim'' dedi. Giresun'a yönelik fındık dahil tarımsal desteklerden söz eden Erdoğan, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) 2006 yılında alınan fındık ve bunu karşı yapılan ödemelerde, herhangi bir aksamaya fırsat vermeden ilan ettikleri gibi tüm ödemeleri gerçekleştirdiğini ifade etti. Erdoğan, alandakilere, "Şimdi siz benden belki burada fiyat açıklamamı bekliyorsunuz'' diye seslenmesinin ardından, vatandaşların "Evet'' şeklindeki yanıtı üzerine, şunları söyledi:

FINDIK ZAMMI GELİYOR
"Ama ben mazota 1 YTL diyebilecek rahatlıkta değilim. Birileri fındık için 8 YTL diyor. Bekâra karı boşamak kolay, ama ben bekâr değilim, evliyim. Ben, 70 milyon vatan evladının sorumluluğunu üzerimde taşıyorum. Onun için de şu anda gerek Fiskobirlik, gerek TMO, bakanlık görüşmelerini yapıyor. Öyle zannediyorum ki önümüzdeki hafta sonuna kadar belki diğer haftanın başında, Bakanlar Kurulu toplantılarımızı yapacağız ve şu andaki mevcut verdiğimiz fiyatın biraz daha üzerinde bir fiyat uygulamasıyla, inşallah bizler de çalışmamızı başlatacağız. Biz, müstahsilimizi mağdur etmeyiz, bundan endişeniz olmasın."