kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
RAHŞAN GÜLŞAN

Ben bir şerefsizliğini görmedim!

Hani derler ya, 'kavgada bile söylenmez'; Demet Akalın'ın Sezin Erbil için söylediği laf, tam da o laflardan. Çok can sıkıcı. Bir insanın bir insana böylesine ağır bir lafı, kameralar aracılığıyla söylemesi bir tarafa; bir kadının başka bir kadına bunu söylemiş olması çok daha kabul edilemez bir durum. "Biz Alişan'a şerefli bir babanın, şerefli bir kızını alacağız" cümlesi, hiç ama hiç olmadı. Kimseye yakışmazdı, Demet'e de yakışmadı. Yaz geldi ya, Hande Yener, Demet Akalın kavgası da başladı. Bu yıl aralarına seviyesizlik konusunda 'ablalarından geri kalmayan' Bengü de eklendi. Üçü mesut bir şekilde her gelen kameraya 'horozlanıyorlar'!

KOCAM DÖVER SENİ!
Biri diğerine Makbule diyor, öteki diğerinin eski aşkına gönderme yapıp "Demet Kutluay'dan başka Demet tanımam" diyor. Sonra diğeri korkuyor ve diyor ki; "Benim eski de olsa bir kocam var. O konuşursa fena olur!" Yani kocam bir çakarsa oturursun yerine demek istiyor. Evet Demet Akalın'ın içten içe istediği şey; kocasının birilerini pataklaması. Onlar böyle anlaşıyor galiba! Birbirlerinin etlerini öylesine sıkıştırıyorlar, saçlarını öyle çekip en acıtıcı şeyleri inanılmaz bir sakinlik ve vurdumduymazlık içinde dile getiriyorlar ki; şaşırmamak elde değil. Ama Demet'in yediği halt hepsini geride bıraktı. Kendisine sataştığını düşündüğü Mehmet Ali Erbil'e çemkirmekle kalmadı, bu lafı söylerken yanında korkuluk gibi duran Alişan'ın; hani o erkekliğin kitabını yeniden yazan Alişan'ın yıllarca namusu olmuş Sezin'e de daldı.

YAZIKLAR OLSUN
Artık Sezin'in nesini gördüyse, buna nasıl bir otorite olarak karar verdiyse; gözünü bile kırpmadı o kıza 'baban da sen de şerefsizsin' imasını yaparken. Sanırım bunu cehalet ile açıklayabiliriz. Erkeklerin, kadınları değerlendirmek için koyduğu bacak arası kriterlerine, bazı kadınların da böylesine inanması ve hedef gördükleri kadınları küçültmek için kullanmaları çok cahilce! Tabii bu konuşma olurken, sanırım yeni programının 'şerefli' bir şekilde reklamının yapıldığını düşünen Alişan'ın da susması çok şıktı. Zaten bu arkadaşlar erkekliğin yeni kitabını yazdığından beri tüm değerler alaşağı oldu. Sezin'i tanımam ama tüm Türkiye önünde tartışılacak bir şerefsizliğini görmedim, duymadım. Bu anlayışa ve bu kafalara yazıklar olsun!