kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Barış Akarsu

"Barış'ı kurtarma ümidi azaldı"

Alp ARBAK - Öner ÖNGÜN
Bodrum'da geçirdiği trafik kazasından sonra yoğun bakıma alınan Barış Akarsu'nun doktoru "Kurtarma ümidimiz azaldı" dedi..
Muğla'nın Bodrum ilçesinde trafik kazası geçiren ve kaldırıldığı Özel Bodrum Hastanesi'nde yaşam mücadelesi veren Barış Akarsu'nun doktorları, genç sanatçı için umutların tükendiğini açıkladı. Dün bir basın toplantısı düzenleyen hastanenin başhekimi Dr. Abdullah Servet, Akarsu'nun çok ağır bir beyin travması geçirip, kalbi durmuş olarak hastaneye getirildiğini hatırlatıp, şöyle dedi: "Biz kalbi tekrar çalıştırdık ama maalesef beyin belirli bir süre oksijensiz kaldı. Zaten çok ağır bir beyin hasarı vardı. Burada yapılan anti-ödem tedavisi sırasında bazı organlarda yetmezlik olunca tıbbi tedavi ile destekledik. Ama bugün bu fonksiyonlarda yetmezlik belirtileri arttı. Bu nedenle yapılan tüm tedavilere ve desteklere rağmen Barış'ı kurtarma ümidimiz azalmış bulunuyor."

HABERİ ALINCA BAYILDI

Hastaneden gelen üzücü açıklama, Barış Akarsu'nun hayranları ve arkadaşlarını üzüntüye boğdu. Akarsu'nun rol arkadaşı Merve Sevi sinir krizi ve baygınlık geçirdi. Ünlü şarkıcı Haluk Levent ise kötü haberi alınca gözyaşlarını zor tuttu. Üç gündür eşi ve kızıyla birlikte oğlunun başında bekleyen, çevresindekilere sık sık "Oğlum beni utandırmayacak ve ayağa kalkacak" diyen baba Selahattin Akarsu ise bu haberle yıkıldı.
Haberin fotoğrafları