kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
RAHŞAN GÜLŞAN

Sezen elimden tutup beni konsere götürdü:)

Geçen perşembe, 'Sezen'in kapısında kaldım' yazımın arkasından Sezen Aksu aradı. Hâlâ gülüyordu. Ben tam bir iki espri patlatıp ortamı daha da eğlenceli hale getirecektim ve 'mutlu son, mutlu son' gülecektik ama, tam o an cep telefonumun pili bitti! İşte ben böyle bahtsız bir kadınım! Sezen aramış, iki geyik yapacağız; bu kez de cebimin pili bitiyor. Ama Sezen bendeki şaşkolozluğu anladı tabii.

ŞARKI AKLIMI ALDI
Ertesi gün yeniden aradı. Önce cep telefonumun pilinin olup olmadığını kontrol etti. Sonra da "Rahşan Hanım, biz sizin konsere sağ salim geldiğinizden emin olmak istiyoruz. Bu nedenle asistanlarım sizi elinizden tutup 'hop' diye getirecekler" dedi kocaman bir kahkaha eşliğinde. İşte ben asistanlar eşliğinde BKM Açıkhava Konserleri'nde idim çumartesi akşamı. Evet konser süperdi, Sezen harikaydı filan ama Onno Tunç için yazdığı şarkı aklımı aldı. Sezen'in son dönem yaptığı en kuvvetli bestelerden biri. Şarkının düzenlemesini de kendi yapan Sezen, gerilimi mükemmel yansıtmış.

ACİLEN AŞIK OLSUN
Şunu biliyoruz ki Sezen, büyük şeyler yaşayınca büyük şarkılar yazıyor. Şimdi en büyük dileğim, Aksu'nun acilen koskocaman ama tercihen acılı ve zor bir aşka düşüp; yeni albümünü hemen çıkarması. Lakin hiçbir 'mutlu aşk'ın "Söverim, gelmişine geçmişine" diye sağlam bir şeyler yazdırmayacağı kesin!