kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
RAHŞAN GÜLŞAN

Issız sokaklarda sevişmeyin; döverler!

Hayatımın üç yılını Cosmopolitan'da çalışan bir Cosmo kızı olarak geçirdim. Biliyorum; Cosmopolitan tarihinin görüp geçirdiği en ilginç Cosmo kızlarından biri oldum ama ne yapalım 'ekmek parası' :) Şimdi Cosmo, haziran sayısında 'erkeklerden 75 seks önerisi' diye bir yazı derlemiş. Ben de masum Cosmo kızlarına beklenmedik zararlar gelmesin diye bu önerilerin satır aralarını irdeleyeceğim sizin için...

PAMUK PRENSES YORAR!
* Gecenin karanlığında, kimsenin olmadığı bir sokakta, açık havada seks yapmayı deneyin. Bir yandan ciğerlerinize oksijen girerken diğer yandan birbirinizin keyfini çıkarın... Amman, sakın diyeyim bunu denemeyin. Yoldan geçen gençlerden dayak yiyebilirsiniz. Hatta başınıza çok daha kötü şeyler gelebilir. Dayak yemekle kalmayıp, geceyi jandarma veya ahlak polisinde noktalayabilirsiniz. Aman, yatak odasının suyu mu çıktı?
* Sevişirken, partnerinizden (erkeğinizden) yaşadığı ilk seks tecrübesini anlatmasını isteyin... Hayır yapmayın, lütfen kıymayın bu ilişkiye... Lakin sevgili bunu anlattıktan sonra sevişmek bir yana bırakılıp, şu sorulardan oluşan nezih bir tartışma başlayacaktır: "Hani en çok beni sevmiştin, demek onu da böyle kavrıyordun, Şimdi o şırfıntı nerede yaşıyor? Yoksa dünkü sessiz telefon o muydu?
* Uzun süreli ilişkilerde cinsel hayatınız rutinleştiyse gidip komik kostümler alın. Mesela sevgiliniz Tarzan olsun, siz de Pamuk Prenses! Bir kere uzun ilişkiyse zaten artık sevgilinizde 'uzun ilişki göbeği' hasıl olmuştur. Tarzan'ın seksi donunun üzerine konan bu göbek hayli komik olacaktır. Siz de zaten, Pamuk Prenses kostümü ile hayli ürkünç ve gülünç olacağınızdan seks doğrudan stand-up gösteriye dönecektir! Ve Yedi Cüceler'in Pamuk Prenses ile ilgili fantezileri ve ormanda Pamuk Prenses'i Tarzan ile yakalayan yakışıklı prensin Tarzan'a ne tarz cinsel içerikli bir ceza vereceği, sizi günlerce güldürecektir. Sonuçta seksi yerine daha da 'arkadaşça' bir ortam oluşur!

CÜMCÜĞÜ YERSİN!
* Bir gece lüks bir otel odasında sevişmeyi deneyin. Sabah gelen müthiş kahvaltı ile kendinizi şımartın. Çaldığınız havlunun faturaya yansıdığını görüp sevgilinizin gözünde küçük düşün, sevgiliniz de - aylarca taksit ödesin dursun.
* Bir yandan fantezilerinizi anlatırken bir yandan sevişin. Belki de fantezilerinizden biri o an gerçekleşir. Tabii, sonra da sevgiliniz sizin bir sürtük olduğunuzu, namuslu kızların böyle şeyler düşünmeyeceğini, bunları 'hangi koşullar altında' aklınıza soktuğunuzu merak ettiğini 'nezaket ölçüleri içinde' dile getirip size 'cümcüğü' patlatsın! Yok yok, bizim erkeklerden gelecek seks önerilerine ihtiyacımız yok... Kız tarafı olarak neyi nerede nasıl yapacağımızı çok iyi biliyoruz Allah'a şükür!:)