kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Serdar Ortaç’ın "Ne Mustafa ne Hande! Bu, Bengü’nün yazı olacak" sözleri üzerine Hande Yener, Bengü için "Bakkal şarkısı yapıyor" demişti.

Hande de bir 'bakkal şarkısı' yaptı

Özlem AVCI/MAGAZİN
Yeni albümü 'Taktik'te Serdar Ortaç'la düet yapan Bengü, Hande Yener'in "Bakkal şarkısı yapıyorlar" açıklamasına cevap verdi: Yalanın Batsın adlı parçayla en bakkal şarkıyı o söyledi..
Söz ve müziği Serdar Ortaç'a ait 'Korkma Kalbim' isimli şarkıyla yaza damga vurmaya hazırlanan Bengü, Hande Yener'in "Bakkal şarkısı yapıyorlar" açıklamasına sert bir dille cevap verdi. Yener'in de yıllar önce 'Yalanın Batsın' adlı parçayla müzik dünyasına girdiğini hatırlatan Bengü "En popüler şarkılar kendi tabiri ile bakkalsa, en bakkal şarkıları kendisi söylemiştir. Ben Hande Yener'i takdir ederek dinliyorum" dedi.

SERDAR'A AŞIK DEĞİLİM
Yener'in, "Demet Akalın ve Petek Dinçöz, Bengü aynı kategorideler. Beni geçmeleri için aynı kulvarda olmamız gerekir" sözüne karşılık ise Bengü'nün cevabı sert oldu: "Hande Yener dünya star mı? Bir kere Petek Dinçöz çok farklı kulvarda... Biz Demet'le pop müzik yapıyoruz. Hande'nin açıklamaları bence yanlış."
Haberin fotoğrafları