kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Nişanı erkek tarafı yaptı kriz önlendi!

İstanbul'un elitleri Rezzan Benardete ile Ahmet Türkkan'ın nişanında buluştu. Kız tarafının yapması gereken nişan, Benardete Ailesi'nde kriz çıkmaması için Ahmet Türkkan'ın ailesinin yalısında gerçekleşti.
Yıllar önce boşanan Adil-Monik Benardete'nin küçük kızları Rezzan, ablası Aylin'den önce davranıp perşembe akşamı evlilik yolunda ilk adımı attı. Bir yıldır flört ettiği sevgilisi Ahmet Türkkan ile Rezzan'ın nişan törenine İstanbul'un elitleri akın etti. Normalde nişanı kız tarafı yapar ama bu nişan törenini erkek tarafı yaptı. Ahmet ile Aylin'in nişan töreni Türkkan Ailesi'nin 200 yıldır sahibi olduğu Vaniköy'deki yalılarında gerçekleşti. Nişanın erkek tarafında yapılmasının nedeni olarak, Rezzan'ın yıllar önce boşanan anne ve babası Adil- Monik Benardete çifti arasında bir kriz çıkmaması, olduğu konuşuluyor. Çünkü konuşulanlara göre eğer nişanı Monik Hanım yapsaydı eski eşi Adil Bey'i, eğer Adil Bey yapsaydı da Monik Hanım'ı davet etmeyecekti. Tatsızlık çıkmaması için böyle bir yol tercih edilmiş.

CİCİ ANNESİ DE NİŞANDAYDI!
İstanbul'un elitlerinin tatillerini yarıda keserek geldikleri nişan töreninde Rezzan'ın cici annesi Beyhan Benardete de hazır bulundu. Anne Monik Benardete ve abla Aylin Benardete'nin hazırlıklara yardımcı olmak için saatler önce geldikleri nişan töreni gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Önümüzdeki yaz nikah masasına oturmayı planlayan Rezzan ile Ahmet'in mutlulukları umarım ömür boyu sürer. Bu arada 15 Temmuz'da 32 yaşına basacak olan Rezzan'ın ablası Aylin de yaklaşık 4 yıldır Hakan Saruhan ile flört ediyor ama onlardan daha ses seda yok! Ne diyelim darısı, tez zamanda -yaşıtlara çoktan çoluk çocuğa karışan- Aylin'in başına!!!