kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
‘ELE GÜNE KARŞI’ İLE BAŞLADI MFÖ’nün Harbiye Açıkhava’daki konseri, grubun artık klasikleşmiş şarkısı "Ele Güne Karşı" ile başladı. Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur sahne performanslarıyla, yıllara meydan okuduklarını ispatladı.

MFÖ: Biz Türkiye gibiyiz, dağılmayız

İlker GEZİCİ / MAGAZİN
Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda bir konser veren MFÖ'den Mazhar Alanson "Yıllardır 'Dağılacaklar' diyorlar. Dağılmışa benziyor muyuz" diye sordu..
İLİŞKİLİ HABERLER
MFÖ: Biz Türkiye gibiyiz, dağılmayız
Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan oluşan müzik grubu MFÖ, önceki akşam İstanbul'daki Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluştu. Hayranlarına özel bir gece yaşatan grup üyeleri, klasikleşmiş şarkılarıyla yıllara meydan okuduklarını kanıtladı. Ünlü "Ele Güne Karşı" şarkısıyla başlayan konser, diğer MFÖ klasikleri ile devam etti. Konser sırasında Mazhar Alanson "Yıllardır 'Dağıldılar, dağılacaklar' diye haber yapıyorlar. Hiç dağılmışa benziyor muyuz" diye sorup, şöyle bir örnek verdi: "Biz Türkiye gibiyiz. Dışarıdan bir sürü lafı yeriz ama bize bir şey olmaz." Biricik Suden'in, eşi Mahzar Alanson'u yalnız bırakmadığı gecede izleyicilerin arasında Yağmur Atacan-Pınar Altuğ çifti ile Nilgün Belgün, Şahnaz Çakıralp ve Didem Uzel de vardı. Her konsere Ebru Şallı ile gelen Didem Uzel, bu kez yalnızdı. Diğer yandan Pınar Altuğ'un kolyesindeki "Y" harfi dikkatlerden kaçmadı.