kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Maçta değilmiş, havuzda kızla antrenmandaymış!

BAŞAK ÇOKAN - MAGAZİN
'Boynuz' adında bir maxi single çıkaran Tuğba Ekinci gerçek hayatta da eski eşi Fatih Özbilen'den boynuz yedi: Bana maça gideceğini söyledi. Meğer Etiler'de bir havuzda bir kızla antrenmandaymış. Aramızdaki her şey bitti!..
Şimdi Asker' adlı parçasıyla ve poposunu sallamasıyla ünlenen Tuğba Ekinci, 'Boynuz' adlı maxi single'ıyla yeniden hayranlarının karşısında! 'Buzda Dans' ve 'Bir Dilek Tut' yarışmalarındaki sivri çıkışlarıyla yıl boyunca gündemden düşmeyen Ekinci, şu sıralar hem mutlu hem de mutsuz. Yeni albümü içini kıpır kıpır ediyor. Ancak eski eşi Fatih Özbilen'in kendisini aldattığını öğrenmesi canını yakıyor. İşte Ekinci'den albümüne, eski eşine ve müzik sektörüne ilişkin yorumlar...

KAPAKTA POPOSU VAR

* Albümünüzün kapağında poponuzun fotoğrafları var. 'O Şimdi Asker' adlı parçanızın klibinde kendi poponuz yerine, Zeynep Yılmaz'ınkini kullandığınız iddia edilmişti. Bu fotoğraflar o iddialara bir cevap mı? Aynen öyle. Ellerim de özellikle popomun üzerinde. Biri daha çıkıp, "Bu popo benim" derse, ellerime bakıp anlasınlar diye önlemimi aldım. Bu olay benim için namus meselesi oldu. Yeni klibimde popom ortada diye, Kral TV bir süredir yayınlamıyordu klibimi.

* Daha önceki klibinizde böyle bir sorun çıkmamıştı. Şimdi neden böyle yapıyorlar? Çünkü o zaman isim yapmamıştım. Benim de, klibi çeken Med Yapım'ın da suçu yok. Gayet normal bir klip çektik. Ama artık ufacık olan popom kocamanmış gibi batmaya başladı insanlara. 2 haftadır kuruldan geçemiyordu klibim. Ama büyük bir savaş verdik ve kazandık.

* Albüm kapağına koyduğunuz fotoğraflar eleştiri aldı mı? Henüz almadı. Kapak tartışılıyor çünkü üzerinde boynuzlar var. Kim ne derse desin, bence çok güzel bir albüm oldu. Albüm dememeleyim aslında bu bir maxi single. Bu yaz 'O Şimdi Asker'den sıyrılıp, yeni bir şarkıyla ortalarda olmalıydım. Yeni albüm için de kolları sıvadım. Ekim gibi çıkacak.

ŞARKIMI HERKES SEVECEK

* Biraz da dilinizden hiç düşürmediğiniz eski eşiniz Fatih Bey'den konuşalım... Onu unuttum! (Gülüyor) Ona çok destek verdim ama beni artık hiç ilgilendirmiyor. (Yüzü asılıyor)

*
Neden? Giyim tarzınız ve kliplerdeki görüntülerinizin evlliğinizi bitirdiğini söylemesine mi sinirlendiniz? Bu konuda haklı. Geçenlerde buluşup bir anlaşma yaptık ama o yan çizdi. Albümdeki her şeyi onun istediği gibi yapıyordum. Ama kızdım ve kapağı değiştirdim. İlişkimize son bir şans vermiştik ama o değerlendiremedi.

* Ne yaptı ki? Bu konuda ilk ve son kez konuşuyorum. Fatih'le sanat hayatını konuştuk. Benimle ilgili rahatsız olduğu konuları söyledi. Sonra ben konsere gittim, o da bana arkadaşlarıyla basket maçına gideceğini söyledi. 10 dakika sonra bir haber geldi. Meğer beyefendi maça gitmek yerine, Etiler'de bir havuzda bir kızla antrenman yapıyormuş! Gayet samimi görüntüleri geldi elime. Bir televizyon kanalı çekmiş, izlediğimde şok oldum.

FATİH DEFTERİ KAPANDI!

* Albümünüzün adıyla örtüşen bir durum oluştu yani... Evet. Anlaşmıştık. Birbirimiz hakkında olumsuz konuşmayacaktık. Magazine malzeme olmayacaktık. Yaşanan her şey aramızda kalacaktı. Birbirimizi aldatmayacaktık. İlişkimize kaldığımız yerden devam edecektik. Evliyken de, flört ettiğimiz zaman da bana bunu yapmamıştı. Beni aradı ama konuşmayı düşünmüyorum.

* Belki mantıklı bir açıklaması vardır? Bir insanın ne gibi bir açıklaması olabilir ki? "Ben biraz çapkınlık yapmak istemiştim" mi diyecek! Özür dilese de onu affetmeyeceğim. Onu hiç, çok özel görmedim ama 10 yıllık eşim diye güveniyordum. Bir başkasıyla bir şey yaşamaktansa huyunu suyunu bildiğim adamla birlikte olmak istedim. Ama artık bitti! İlk kez böyle bir şey yaptı, onu da yüzüne gözüne bulaştırdı. Onu uyardım ama beni dinlemedi. Cezasını çekecek.

* Nasıl bir ceza vereceksiniz? Beni bir daha asla görmeyecek. Şahin Özer de dahil olmak üzere herkesi araya koydu ama ben kesinlikle görüşmek istemiyorum. Kapattım Fatih defterini! Beni boynuzladı! Teşekkür ederim kendisine! Haberi olsun; bir sevgili bulursam onunla çatır çatır albübümün promosyonunu yapacağım.

* Nasıl olacak bu? Başkaları gibi dışarı çıkacağım, el ele görüntü vereceğim. Çok da aşık olacağım. Fatih Bey yapayalnız kalacak. Beni sadece televizyondan izleyebilecek!
Haberin fotoğrafları