kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
* 'O Şimdi Asker'le askerlerin kalbini kazanmıştınız. Bu single'la kime sesleniyorsunuz? Aşk hayatından da, iş hayatından da bunalanlara sesleniyorum. Şarkımda, "Kaçmak istiyorum buralardan, kaçamıyorum varlığımda değerimi anlamayanlardan. Kafam iyi ama uçamıyorum" diyorum. Her kesimden insan sevecek bu şarkıyı.

* Bir önceki albümünüzden bu yana bir hayli zaman geçti. Risk değil mi bu kadar uzun ara vermek? Albümüm daha çıkmadan herkesin dilinde. Zaman kaybetmek bazen hayırlıdır, bazen hayırsız. Benimki hayırlı bir kayıp oldu. Single'ım yaz döneminde, herkesle aynı anda piyasaya çıktı. Ne kadar iddialı bir şarkı olduğunu herkes görecek. Üstelik arkamda beni destekleyen biri de yok. Tek şarkıyla satış rakamı olarak 10 şarkılık albümlerle boy ölçüşecek bir ilgi gördüm.

* Neden kendi albümünüzü kendiniz çıkardınız? Çünkü beni üzecek, strese sokacak bir ağabeye, kardeşe ya da babaya ihtiyacım yok. Kurallarımla yolumda ilerlemek istiyorum.

* Bu kararı almanızda yapımcı Erol Köse'yle anlaşamamanız da etkili oldu mu? Hayır. Erol Bey benimle anlaşmak istedi. Hatta Şahin Bey'le aramızdaki sorunu üstlenmeyi teklif etti. Bana verdiği sözleşme hala elimde ama boş. Eğer benim zekama güvenir ve beni rahat bırakırsa, kendisiyle anlaşacağım. Benim onun taktiklerine ihtiyacım yok!

* Kendisi bugüne kadar size albüm yapacağı yönünde net hiçbir şey söylemedi ama... Erol Bey'le yan yanayken sorun bunu. Bana albüm teklifinde bulunduğunu ama benim kabul etmediğimi söyleyecektir.