kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Mezuniyet hatırası

Kocaeli Üniversitesi İşletme Bölümü 2006/2007 mezunları. Arkadaşlarıma öğrenim yıllarından sonraki hayatlarında başarılar dilerim. Arzu Aykın...

Kartal Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezi'nde eğitimlerini tamamlayan 6 yaşındaki 55 öğrenci, törenle ilk diplomalarına kavuştu. Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye katılan Belediye Başkanı Arif Dağlar da, çocukların heyecanına ortak oldu ve hem gösterileri izledi, hem de diplomalarını tek tek kutlayarak verdi.

Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezuniyet töreni. Altuğ, Emre, Mehmet, Işın ve Onur...

Ambulansla üniversite sınavına gittim, 3 yıl diyalizle birlikte okulumu idare ettim ve geçen yıl böbrek nakli oldum... Bugün sağlıklı bir öğrenci olarak kepimi her zaman yanımda olan arkadaşım Sontaç İçintek ile birlikte fırlattık. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü'ndeki tüm hocalarıma bana verdikleri desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürler (SABAH Gazetesi Sağlık Muhabiri Didem Seymen)

Biz 2006-2007 Ege Üniversitesi Bayındır Meslek Yüksekokulu Tekstil Bölümü mezunları; Neval Dindar, Hatice Çevik, Öznur Çeçe, Şirin Etik ve Fatma Yetimoğlu... İki yılda çok iyi arkadaşlıklar kurduk. Herkesin yaşaması gereken üniversite hayatını (dersler, gezmeler...) ve iyi kötü birçok anı paylaştık. Bu köşeyle bizleri bir kez daha ölümsüzleştiren SABAH'a teşekkürler. (Öznur Çeçe)

GENÇLERE ÇAĞRI! GENÇLERE ÇAĞRI!
Mezuniyet fotoğraflarınızı, okulunuzun adını ve kendi adınızı GÜNAYDIN'a yollayın; yayımlayalım. Bu mutlu gününüze herkes tanıklık etsin. İşte adresimiz:
Haberin fotoğrafları