kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Kahramanlar' güçlerini annelerinden alıyor

'Heroes' dizisinin doğaüstü güçlere sahip kahramanları, gerçek kahramanları olan anneleriyle birlikte People dergisine poz verdi. Annelerine çok düşkün olan 'süper kahramanlar', başarılarının arkasında annelerinin büyük payı olduğunu söylüyor..
Hayden&Lesley Panettiere
Dizinin 'yaralanmayan' kahramanı 17 yaşındaki Hayden Panettiere, canlandırdığı ponpon kız Claire Bennet karakteriyle beğeni topluyor. Hayden, gerçek hayatta oyunculuk konusunda en büyük desteği annesi Lesley Panettiere'den alıyor. Henüz 4 yaşındayken 'One Life to Live' adlı diziyle ekranlara merhaba diyen genç yıldız, "Annem olmasaydı bugünkü yerimde olamazdım" diye konuşuyor.

Masi&Setsuko Oka
6 yaşındayken annesiyle birlikte Japonya'dan Los Angeles'a taşınan Masi Oka, şu anısını hiç unutmuyor: "Annem beni bir pizzacıya götürdü. Hayatımda ilk kez pizza yiyecektim, çok heyecanlanmıştım." Dizide zamanı durdurabilen, ileri ya da geri sararak zamana hükmeden Hiro karakterini oynayan Masi Oka, "Annem Amerika'ya tek başına geldi ve bana her şeyini verdi, tek başına büyüttü. Ona olan minnettarlığımı kelimelere dökemem" diye konuşuyor.

Greg&Sandy Grunberg
Telepatik güçleriyle dizinin düşünceleri okuyan dizinin polisi Matt Parkman'ı başarıyla canlandıran Greg Grunberg, annesi Sandy Grunberg ile gerçekleştirdiği fotoğraf çekimlerinde çocuklar gibi eğlendi. "Annem küçüklüğümden beri bana, birşeyi çok istersem elde edebileceğimi öğretti. 10 yıllık oyunculuk kariyerimde bu tavsiyesinin çok faydalarını gördüm" diyen Greg Grunberg ekliyor: "Annem hiçbir zaman doktor ya da avukat olmam konusunda baskı yapmadı, şimdiki mesleğim çok daha havalı, düşünceleri okuyorum."

Adrian&Rosemarie Pasdar
Ünlü aktör Adrian Pasdar dizide hem kuşlar gibi uçabilen hem de her türlü entrikanın içinde yer alan Nathan Petrelli karakterini canlandırıyor. Dizi çekimlerinden fırsat buldukça annesiyle biraraya gelen Adrian Pasdar, Rosemarie Pasdar ile balığa çıkıyor. Anne Pasdar, "Adrian gibi yetenekli bir oğlum olduğu için gurur duyuyorum" diyor.

Noah Gray&Whitney Gray
Noah Gray, dizinin en küçük yıldızı... Çift kişilikli annesi ile bir görünüp bir kaybolan babası arasında denge kurmaya çalışan Micah Sanders rolüyle dikkatleri üzerine çeken 11 yaşındaki Cabey, müziğe olan yeteneğiyle de adından söz ettiriyor. 5 yaşındayken Sidney Opera Binası'nda sahne almayı başaran Cabey, ailesinin kararıyla okula gitmiyor, evde özel eğitim alıyor.
Haberin fotoğrafları