kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

İLİŞKİLİ HABERLER
Halk ne diyor?
Bu yılın en başarılı dizisi: Hatırla Sevgili
Atv'nin sevilen dizisi 'Hatırla Sevgili' sezon finaliyle bugün ekrana veda ediyor. İlgiyle izlenen ve yeni bölümleri eylül ayında başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosu ve teknik ekibi, Fishmekan'da veda yemeği yedi.

SERAP EREN: İnsanı rahatlatan, nostalji yaşatan super bir dizi. Oyuncular da mükemmel. Uzun zamandır Cansel Elçin kadar güzel bakan bir erkek görmedim. Yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum.

SABAHAT AYDINER: Bu yıl seyrettiğim dizilerden en güzeliydi. Yakın tarihi ve masum bir aşkı anlatması, diziyi benim için vazgeçilemez hale getirdi.

OYA YILDIZ: Bu dizideki kadın oyuncular süper!

ŞENER TOK: Bütün oyuncular süperdi ama Okan Yalabık benim bir numaralı favorim oldu. Karşılıksız seven birini muhteşem oynamış. Yeni sezonu iple çekeceğiz. atv'ye de bize böyle kasmayan, sakin ve mutlu bir dizi seyrettirdikleri için teşekkür ediyorum.

SEMRA ALACAN: Bu yılın en güzel, en zarif, en kibar dizisi.

NİLGÜN ESMER: 12 Eylül döneminde üniversitede benzeri siyasi olayları bizzat yaşamış biri olarak; anlatımı, kurgusu ve siyasi olaylara objektif bakışını masum bir aşk ilişkisi paralelinde sıkmadan anlattığı için tüm ekibi kutlarım.