kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Altı yıldır hiçbir şey yemedi

DIŞ HABERLER
Alman kimyager Werner, 2001 yılından beri hiç yemek yemediğini sadece içeceklerle beslenerek hayatta kaldığını iddia ediyor..
Avrupa'da "Işıkla Yaşam" isimli kitabıyla, yemeden de yaşamanın mümkün olabileceğini söyleyen Alman kimyager Michael Werner, ihtiyacı olan enerjiyi bitkiler gibi gün ışığından aldığını iddia ediyor. Altı yıldır hiç yemek yemediğini öne süren 58 yaşındaki bilim adamı, 2001'de bir haftalık deneme ile bu ilginç yaşam testine başladığını kaydetti. İngiliz Sun gazetesinin konuşan Warner, "Bir haftalık deneme beni ilerisi için ikna etmeye yetti. İnsan vücudunun enerjisini sadece içecekle ve yiyecekler yerine ışıktan alabileceğini kanıtladım" dedi.

KİMSEYE ÖNERMİYOR
"Bu bir diyet programı değil. Vücudunuzu terbiye etmek. Eğer aklınıza koyuyorsanız açlıktan midenizin yandığını hissetmiyorsunuz" diyen Warner, bu yaşam biçimini kimseye önermedi. Düzenli olarak vücut fonksiyonlarını test ettirdiğini ifade eden Werner "Anormal bir duruma rastlamadım. Ancak bunun nasıl olduğu konusunda hâlâ net bir açıklama yapamıyoruz" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları