kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Paris Hilton sorusu şaşırttı

Yeni Haber
Los Angeles Eyalet Şerifi Lee Baca, terör konusunda konuşmak için geldiği Türkiye'de kendisine sürekli Paris Hilton'un sorulmasına şaşırdı.

Los Angeles Times gazetesine konuşan Los Angeles Eyalet Şerifi Sözcüsü Steve Whitmore, kısa bir süre hapis yatan Hilton otellerinin varisi Paris Hilton'un serbest bırakılması ile ilgili yaptığı açıklamada, Hilton'a Türkiye'de bile gösterilen ilgiye dikkat çekti.

Bir dönem Paris Hilton'u erken serbest bıraktığı için eleştiren Şerif Lee Baca'nın, bir süre önce küresel terör konusundaki bir konferansa katılmak üzere Türkiye'ye geldiğini hatırlatan Whitmore, Baca'nın döndükten sonra kendisine, "Tahmin et gezinin her ayağında ne konuştular, Paris Hilton" dediğini söyledi.

Whitmore, Hilton'a gösterilen ilginin dikkat çekici olduğunu ve küresel bir fenomen haline geldiğini ifade etti.

NE OLMUŞTU?

Alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulan ancak buna rağmen araba kullanmaya devam eden Paris Hilton, bu suçu nedeniyle 45 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Ancak hapiste çok ağlayan Hilton, sağlık sorunları gerekçesiyle Lee Baca tarafından serbest bırakılmış, bu olay Amerika'da büyük tepkiyle karşılanmıştı.

Paris Hilton'u hapiste yaptığı herşey uluslararası basın tarafından yakından takip edilmiş hatta Hilton'un hapiste tuvaletini yapıp yapmadığı gibi konular dünyanın pek çok ülkesinde haber olmuştu.
Hilton, iyi hal nedeniyle 3 hafta sonra tahliye edildi.

(ANKA)