kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Emre&Çağla el ele Kenan'ın partisinde!

DEĞER ÖZEGUN MAGAZİN
Üç yıl önce eski sevgilisi Kenan Doğulu'nun yaşgününe katıldı diye o dönem birlikte olduğu Mehmet Aslan'la arası bozulan Çağla Şikel, bu kez sürpriz yaşadı. Doğulu'nun geçen haftaki partisine sevgilisi Emre Altuğ'un kolunda katıldı..
Kenan Doğulu, geçtiğimiz hafta Acarkent'teki villasında 35'inci yaşgününü ve gecikmeli de olsa Eurovision Şarkı Yarışması'nda 'Shake it up Shekerim' adlı şarkısıyla kazandığı dördüncülüğü kutladı. Doğulu'nun evinde verdiği partiye sadece yakın dostları katıldı. Partinin en dikkat çeken ismi ise Kenan Doğulu ile bir dönem aşk yaşayan manken-oyuncu Çağla Şikel'di. Üstelik ünlü manken, eski sevgilisinin doğum günü partisine, yeni sevgilisi Emre Altuğ ile birlikte geldi!

ASLAN ÇOK KIZMIŞTI!

Çağla Şikel, Doğulu'nun üç yıl önce Halas Yatı'nda düzenlenen doğum günü partisine de katılmıştı. Ancak o dönemde de Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu Mehmet Aslan ile birlikteydi. Şikel'in, sevgilisi Mehmet Aslan'dan habersiz, Doğulu'nun partisine katılması da, o dönem iki sevgili arasında sorun yaratmıştı. Aslan; Şikel'in, eski sevgilisinin doğum günü partisine gittiğini öğrenince çok sinirlenmiş, parti sırasında ona telefon ederek tehditler savurmuştu.

EĞLENDİLER
Aradan geçen yıllar boyunca Çağla Şikel ile eski sevgilisi Kenan Doğulu'nun arası hiç bozulmadı. Hatta ünlü güzelin bir dönem de Kenan Doğulu'nun sahne kostümlerini hazırlayacağı iddia edilmiş, ancak bu durum taraflar tarafından yalanlanmıştı. Doğulu ile aynı sitede oturan Emre Altuğ, sevgilisini koluna takıp gittiği partide gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.
Haberin fotoğrafları