kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Vücudun yağ oranını dengeleyen 'Gliding', uzman eşliğinde yapılması tavsiye edilen bir salon sporu olarak biliniyor.

Selülite son veren ünlü spor 'Gliding' şimdi Essporto'da!

İspanyol enerjisini ve estetiğini sporla birleştiren 'Gliding', özellikle geniş kalça ve basen sorununa çözüm sağlıyor İspanyol enerjisini ve estetiğini sporla birleştiren 'Gliding', özellikle geniş kalça ve basen sorununa çözüm sağlıyor..
Şimdi herkes yeni bir spordan bahsediyor. Sporun adı: 'Gliding'. Vücudun yağ oranını dengeleyen ve kilo vermeye yardımcı olan 'Gliding', uzman eşliğinde yapılması tavsiye edilen bir salon sporu olarak biliniyor. 'Gliding', Essporto'da haftanın 3 günü 45 dakika boyunca devam eden dersler halinde üyelere sunuluyor. Amerika'da son yıllarda ünlüler arasında hızla yayılan 'Gliding'in, rahat kıyafetlerle yapılması gerekiyor.

HAREKET VAKTİ!
Gelelim bu sporun faydalarına... Vücuda istenen şekli veren 'Gliding', kas gruplarını çalıştırıp, selülit tedavisine destek oluyor. Özellikle Akdeniz kadın tipi olarak tarif edilen geniş kalça sorununa çözüm sunan 'Gliding', yoga veya aerobik gibi köklü disiplinlerle birlikte de verilebiliyor. Yoga ile yapıldığında vücuda esneklik ve dinginlik kazandıran 'Gliding', aerobik ile biraraya getirildiğinde dayanıklılığı artırıyor. En az 3 ay düzenli olarak yapıldığı takdirde ise vücudun şeklinde gözle görülür bir farklılık sağlayan spor, programın yoğunluğuna göre ağır ya da yüksek tempolu müzik eşliğinde yapılıyor. Erkeklerde de yağ yakan 'Gliding', kasları daha belirgin hale getiriyor. Ağır veya yüksek tempoyla yapılan 'Gliding'; el, diz ve ayaklara istenilen hareket kayganlığını sağlamak için iki disk ile uygulanıyor. Her seansta kaslar daha çok açılıyor.
Bilgi için: 0212 344 07 07 ya da www.essporto .com
Haberin fotoğrafları