kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Kekikli piliç pirzola

Domates hariç tüm malzemeyi karıştırın. Etleri bu karışıma bulayın. Yağladığınız fırın kabına yerleştirin. Üzerlerine domates dilimlerini koyun. Kabın üzerini folyoyla iyice kapatın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Folyoyu açıp 10 dakika daha kızartın. Otlu patates ile servis yapın.

Malzemeler 6 Kişilik
*
6 adet piliç pirzola
* 2 çorba kaşığı sarmısak (çintilmiş)
* 2 çorba kaşığı soya sosu
* 2 çorba kaşığı hardal
* 8 çorba kaşığı zeytinyağı
* 2 tatlı kaşığı bal
* 4 tatlı kaşığı nişasta
* 2 çay bardağı taze soğan (ince kıyılmış) (süslemek için ayırın)
* 1 çay bardağı kekik
* 1 çay bardağı maydanoz (iri kıyılmış) (süslemek için ayırın)
* 2 adet orta boy domates (kabukları soyulmuş, her biri 3'e dilimlenmiş)
* Tuz