kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kaya Çilingiroğlu, eski eşi Avşar’a "Gülben’i çıkarmam seni rahatsız eder mi?" diye sormayı da ihmal etmemiş. Avşar, "Problem olmaz" cevabını verince Ergen sahne almış.

Gülben'i çıkardı 100 bin $'dan oldu

MEHMET ÇALIŞKAN
Hülya Avşar, imajına zarar vereceği gerekçesiyle, Prof. Kaya Çilingiroğlu Golf Turnuvası'nın final gecesinde sahneye çıkmadı. Kaya Çilingiroğlu da, 100 bin dolarlık sponsorluk anlaşmasından oldu!..
'Avşar varsa sponsor oluruz'
Kaya Çilingiroğlu'nun babası Prof. Kaya Çilingiroğlu adına düzenlediği golf turnuvasının kapanış gecesinde neden Gülben Ergen'in sahneye çıktığı belli oldu. Çilingiroğlu her yıl olduğu gibi gece için Hülya Avşar'a teklif götürdü ve "Mutluluk duyarım" cevabını aldı. Bu arada Rixos Hotel, Kaya Bey'e "Avşar sahneye çıkarsa, turnuvaya 100 bin dolara sponsor oluruz" teklifi götürdü. Kaya Bey de eski eşinden 'OK' aldığı için geceyi Rixos Hotel'de düzenlemeye karar verdi. Ne olduysa bundan sonra oldu!

Sibel Can 60 bin dolar isteyince...
Danışmanı Ali Saydam, "Kaya ve Feraye ile aynı ortamda görünmen imajına olumsuz yansır" deyince; Avşar Kızı sahneye çıkmaktan vazgeçti. Çilingiroğlu da, Sibel Can'a teklif götürdü. Can, 60 bin dolar istedi. Bunun üzerine Kaya Bey, Gülben Ergen'e yöneldi. Ergen ücret talep etmeden teklifi kabul etti. Ancak Rixsos Hotel, Avşar'ın değil Ergen'in sahneye çıkacağını öğrenince 100 bin dolarlık anlaşmayı iptal etti.