kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sağ bacağı dizinden kırılan Kezban'ı ailesinden ziyaret eden olmadı.

'Beni eniştemin bir arkadaşı itti'

Murat KARAMAN / ADANA (MERKEZ)
Düştüğü 70 metrelik uçurumun dibinde 3 gün yaprak yiyerek yaşayan Kezban Bozkur, boşanmak istediği ve bir sevgilisi olduğu için bunların başına geldiğini belirterek, "Kendim düşmedim. Eniştemin bir arkadaşı beni aşağıya itti" dedi..
Adana'da 70 metrelik uçurumun dibinde 3 gün boyunca deniz suyu içip yaprak yiyerek hayatta kalmayı başaran Kezban Bozkur, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Eşinden boşanmak istediği ve sevgilisi olduğu için kendi ailesi tarafından da dışlandığını belirten Bozkur, "Uçuruma kendim düşmedim, eniştemin arkadaşı 'Şimdi sevgilini göreceksin' diyerek uçurumdan attı" dedi. Boşanma davası açtığı eşinin ailesi tarafından 2 yaşındaki oğlu Kadir'in kendisine yaklaşık bir aydır gösterilmediğini söyleyen Bozkur, "Ben onsuz yaşayamam" diyerek gözyaşı döktü.

SESİMİ KİMSELER DUYMADI
Tedavi gördüğü Adana Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi'nde şuuru yerine gelen genç kadın başından geçenleri şöyle anlattı: "4 yıl önce kamyon şoförü Gündüz Kesici ile evlendim. Ama bir süre önce boşanma davası açtım. Bu sırada başka bir sevgilim oldu. Eşimin ailesi, oğlumu elimden aldı. Ailem de beni dışladı. Bir hafta önce kavga edip evi terk ettim. Çarşamba günü halamın eşi beni arayıp sevgilimin Karataş'ta olduğunu ve beni oraya götüreceğini söyledi. Otomobile bindim. Karataş'a geldiğimizde kendisi indi ve hiç tanımadığım bir kişi bindi. Binen kişi bir yere telefon açtı ve bana dönüp 'Şimdi seni sevgilinin yanına götüreceğim. Onu ne hale getireceğimizi göreceksin' dedi. Otomobilden indiğim sırada beni aşağıya attı." Kayalıkların üzerine düştüğünü, ilk gün hiç yerinden kalkamadığını, ikinci gün sürünerek denize ulaştığını belirten Bozkur şunları anlattı: "Çok bitkindim. Kum kenarında deniz suyu içip, yapraklar yedim. Uzaktan birkaç kişinin geldiğini gördüm. Yattığım yerde bağırdım, ama duymadılar. Artık bütün ümitlerimi kesmiştim. Hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçiyordu. Üçüncü gün bir kadın ile erkek yakın mesafeden geçtiği için sesimi duydular. Sonra beni bulunduğum yerden kurtardılar. Hâlâ hayatta olduğuma inanamıyorum."