kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
BALKONU KÖPEK İÇİN AÇIK BIRAKTI... Emekli astsubay Orhan Şen'in eşi Sevim Şen, "Köpek balkona rahat çıksın diye balkon kapısını açmıştım. Sabah gürültüye uyanıp eşimi kanlar içinde buldum" dedi.

Köpek uyandırdı hırsız bıçakladı

İlhan DEMİRCİOĞLU / MERKEZ
Havlama sesine uyanınca hırsızla karşı karşıya kalan emekli astsubay Şen, bıçaklanarak ağır yaralandı..
Samsun'da köpeğinin havlaması üzerine uyanan emekli astsubay Orhan Şen, odada karşılaştığı hırsızın bıçaklı saldırısı sonucu ağır yaralandı. Olay Bahçelievler mahallesinde dün sabah saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi ikinci katta oturan Orhan Şen'in (54) evine açık olan balkon kapısından girdi. Hırsız, Şen'in pantolon cebinden cüzdanı ve cep telefonunu aldı. Bu sırada köpeği Çaki'nin sürekli havlaması üzerine uyanan Orhan Şen, mutfağa girdiğinde hırsızla karşılaştı. Hırsız, bıçakla emekli astsubayı yüzünden, kolundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak, mutfak balkonundan atlayıp kaçtı.

KAÇARKEN ŞAPKASINI DÜŞÜRDÜ
Aşırı kan kaybeden Orhan Şen Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Şen, Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilerek Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Olay yerine gelen polis ekipleri, zanlının olayda kullandığı bıçak ve kaçarken düşürdüğü sanılan bir şapka buldu.
Haberin fotoğrafları