kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Evliliği üç kişi yaşadım'

Özlem AVCI - MAGAZİN
Ayrıldığı eşi İlker İnanoğlu'nun eski sevgilisi Güzide Duran'ı hiç unutamadığını söyleyen Yeşim Salkım "Onlar hiçbir zaman ayrılmamışlar. Yürekleri hep berabermiş aslında" dedi..
Ani bir kararla geçen yıl İlker İnanoğlu ile evlenen şarkıcı Yeşim Salkım yine ani bir kararla iki ay önce boşanmıştı. Ayrılık sebebini kameralar önünde hiçbir zaman konuşmayan ünlü sanatçı, geçtiğimiz günlerde İlker İnanoğlu'nun eski sevgilisi Güzide Duran'a "İlker hâlâ seni seviyor" diye mesaj çektiği söylentilerini duyunca, katıldığı "Canlı Canlı" adlı TV programında veryansın etti. Bu mesajlara hiç şaşırmadığını anlatan Yeşim Salkım, "Bu haberlere hiç şaşırmadım, çünkü bunu bekliyordum. Bunun böyle olacağını bildiğim için boşandım. Hayatımda bu evlilik kadar hiçbir şeyden pişmanlık duymadım. Hayatımın en büyük hatasını yapmışım. Bu yüzden kendimi asla affetmiyorum, affetmeyeceğim. Çok pişmanım" dedi.

'HAKKIMI HELAL ETMİYORUM'
İlker İnanoğlu'nun evlilikleri süresince gerçek anlamda kendisine karşı bir aşk duyduğuna inanmadığını belirten Salkım "Ben bu evliliği üç kişi yaşadım. Onlar zaten hiçbir zaman ayrılmamışlar. Onların yürekleri hep berabermiş aslında. Allah yollarını açık etsin. İlker'e maddi, manevi hakkımı helal etmiyorum" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları