kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bonusu en fazla olan polise tatil ödülü

Tolga TEKİN / İZMİR
İzmir'de polislere gösterdiği başarıya göre puan veriliyor. Emniyet en çok puan toplayan 40 polisini, 10 günlük tatille ödüllendirecek..
İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın tarafından 11 aydır sürdürülen ve suç oranlarında hissedilir oranda düşme sağlayan Asayiş Hizmetleri Yeniden Yapılandırma Projesi kapsamında polisler artık gösterdikleri başarıya göre puan topluyor. Puanı çok olan polis daha aktif beceri isteyen terör, istihbarat, güvenlik, gasp, cinayet, terör, kaçakçılık ve organize suçlar gibi birimlere verilecek. Puanı az olan polisler ise daha pasif ve fazla beceri gerektirmeyen karakol gibi geri plandaki birimlere gönderilecek.

URLA'YA...
Ayrıca başarılı çalışmaları sonucunda birikmiş puanı fazla olan polislere, ailesiyle birlikte eğlenerek sosyal hayatlarına katkıda bulunmak üzere sinema, tiyatro ve konser biletleri verilecek. Son alınan kararla da en çok puan toplayan 40 polis, Urla Polis Kampı'nda 10 günlük tatille ödüllendirilecek. Uygulamada başarısız bulunan 80 polis karakol ve hassas bölge koruma gibi birimlere gönderilirken başarılı olan 30 polis ise cinayet, kaçakçılık, asayiş ve terör gibi şubelere verildi.
Haberin fotoğrafları