kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

AKP vitrinine sağdan soldan 10 isim daha

İLİŞKİLİ HABERLER
AKP vitrinine sağdan soldan 10 isim daha
Grup toplantısında, 10 kişi daha AK Parti'ye katıldı. Yeni isimleri tek tek kamuoyuna tanıtan Erdoğan, rozet taktı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. İşte AKP'ye katılanlar:

* Zafer Çağlayan (Ankara Sanayi Odası Başkanı): AK Parti'de siyaset yapma daveti hayatımda yeni bir süreci başlattı. Siyasetin zor bir iş; ancak, bu zorluklara rağmen halka hizmet için onurlu bir görev olduğunu düşünüyorum.

* Ahmet İyimaya (Anayasa uzmanı eski DYP milletvekili, Çiller'in kurmaylarından): Hukukun ve demokrasinin yeniden inşası için, demokratik yarışa kalite katmak için aranızdayım.

* Mehmet Domaç (Türk Eczacıları Birliği Genel Başkanı): Türkiye'de yaşayanların kendi cumhurbaşkanını seçme hakkı var. E-muhtıraya değil e-sağlığa ihtiyacı var. Silahlı güçle sivil siyaset yapılamayacağının altını çiziyorum.

* Doç. Zeynep Dağı (Bilkent Üniversitesi öğretim görevlisi. Siyaset bilimci, Demokrasi Dergisi'nin Editörü): AK Parti döneminde yapılan reformları dikkatle izledim. AB sürecindeki, ekonomik büyümenin kesintiye uğramaması için AK Partiye katılmaya karar verdim.

* Prof. Dr. Zafer Üskül (Anayasa Hukukçusu, 1999 CHP Mersin adayı): Hala 12 Eylül rejiminin Anayasası ile bu ülkeyi yönetmeye çalışıyoruz. Siyasi kararlar parlamento çatısı altında alınır. Başka odaklar bu sürece müdahale etmez, etmemeleri gerekir.

* Hamza Yerlikaya (Olimpiyat Şampiyonu Milli Güreşçi): Biz sporcuyuz. Bana hep soruyorlar; 'Neden AK Parti?' diye. Neden AK Parti; hizmetlerini gördüğüm için., inandığım için, hizmetlere devam etmek için....

* Fazilet Dağcı Çığlık (İsviçre'deki sol partiler sosyal konular konusunda çalışmalar yaptı): Avrupa'da aldığım birikim ve tecrübemi Türkiye'de kullanmak için bu çatının altındayım.

* Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç (Beykent Üniversitesi eski Rektörü, Uluslararası Balkan Üniversitesi Kurucularından): AK Parti, adaletli ve ak olan bir parti, ilkeli ve çağdaş bir parti. Onun için buradayım.