kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Hediye' piyasada 'DNZ' yazılı tişörtleri yolda

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, 3 yıl aradan sonra çıkardığı 'Hediye' adlı albümünün tanıtımını yapmak için Tem Stüdyoları'nda basın mensuplarının karşısına çıktı. Yaklaşık bir yıldır stüdyoda olduğunu belirten Deniz şöyle konuştu: "Bu hayatımın en sancılı çalışmasıydı. Albümde bir uzun havanın yanı sıra; Sezen Aksu, Nazan Öncel ve Niran Ünsal'dan aldığım parçalar bulunuyor. Ayrıca 2 tane de bana ait şarkı var."

2 saat domates kokladı
Albümünde günümüzün en büyük tehlikesi küresel ısınma hakkındaki düşüncelerine de yer veren şarkıcı, tüm sanatçıları bu konuda duyarlı olmaya davet etti. Deniz şunları söyledi: "Artık yediğimiz sebzenin tadını alamıyoruz. Geçen gün kokusunu alabildiğim bir domates buldum ve 2 saat boyunca kokladım. Günümüzde kanser artıyor, ortalama insan ömrü neredeyse 45'e düşmek üzere. Çoluğumuz, çocuğumuz tehlikede. Bu sorunun önüne geçmek için elektrik tüketimini azaltmalı, fabrikalardaki zararlı gaz salımını durdurulmalı, petrole olan bağımlılığımızı azaltmalıyız."

Tekstilde markalaşıyor
Basın toplantısına albüm fotoğrafları çekilirken de giydiği, üzerinde 'DNZ' yazılı bir tişörtle katılan yakışıklı şarkıcı, aralarında Eminem ve Madonna'nın da bulunduğu birçok yabancı starın müzikten çok, tekstilden para kazandıklarını belirterek şunları söyledi: " Türkiye'de bu iş bir türlü oturamadı ama benim aklımda birkaç senedir vardı. Bir ay sonra sürpriz bir markayla tekstil işine atılacağım. Bu üzerimdeki tişörtü de satışa sunacağım."
Haberin fotoğrafları