kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Güzeller Türkiye'den geçecek

Yeni Haber
Fethiye'de yapılacak Mıss Lycia Dünya Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi, 22 yaşındaki Pelin Özkan'ın temsil edeceği açıklandı.

Fethiye'de 5-12 Ağustos tarihleri arasında yapılacak ''Miss Lycia of the World'' güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil edeceği açıklanan lise mezunu 22 yaşındaki Pelin Özkan, basına tanıtıldı.

Lise mezunu olan ve Dalaman'da bir mobilya mağazasının satış görevlisi olarak çalışan Özkan, 87-60-80 vücut ölçülerine sahip olduğunu belirterek, ''Hedefim fotomodel ve oyunculuğun yanı sıra mankenlik yapmak'' dedi.

Onursal başkanlığını Suha Özgermi'nin yaptığı Miss Lycıa of the World güzellik yarışmasına, Almanya, Arnavutluk, Aruba, Belçika, Brezilya, Fransa, Hollanda, İskoçya, İsveç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kosova, Macaristan, Monaco, Norveç, Rusya, Romanya, Suriye, Ukrayna, Yunanistan ve Türkiye'den olmak üzere 20 ülkenin finalistlerinin davet edildiği öğrenildi.


Ali Şen, Emel Sayın, Gönül Yazar, Alp Yalman ve yabancı ülke temsilcilerinden oluşacak jürinin 7 farklı kategoride dünya güzeli seçeceği yarışma, 11 Ağustos Cumartesi günü yapılacak.

(AA)