kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İbrahim Baş’ın biri kız dört çocuğu yetim kaldı.

Trafik magandası MOBESE'ye takıldı

Mustafa KAYA / MERKEZ
Tekstilci İbrahim Baş'ı 8 kurşunla öldüren trafik magandasının kimliğini polis belirledi. Eşi ise "Evimin direği gitti. Kimseyi incitmezdi" diye gözyaşı döktü..
İLİŞKİLİ HABERLER
Trafik magandası MOBESE'ye takıldı
İstanbul-Okmeydanı'nda önceki gün tekstil atölyesi sahibi İbrahim Baş'ı, "yayalara yol verdi" diye öldüren trafik magandasının kimliği polis tarafından belirlendi. Olaydan sonra kaçan trafik magandasının görüntüleri MOBESE kameralarından tespit edildi. Görüntüler olay anında Baş'ın yanında bulunan arkadaşı Erol Türkdoğdu'ya gösterildi. Görüntülerdeki saldırgan, sabıkalılar arşivinden tarandı. Türkdoğdu arşivdeki fotoğraflardan bir sabıkalıyı teşhis etti. Polis şimdi heryerde sabıkalı saldırganı arıyor.

'YAYAYI MI EZEYİM'
Bu arada olay anında otomobilde bulunan Erol Türkdoğdu ise şunları anlattı: "Önümüze yayalar çıktı. Biz de durduk. Plakasını alamadığım otomobilde bulunan iki kişi ile tartıştık. İbrahim 'Yayaları ezse miydik' diye çıkıştı. Sonra arabayı park edip silahla gelmiş. Arkadan ateş etmeye başladı. İbrahim'in üzerine atladım ama iki kurşun isabet etmişti." İbrahim Baş'ın eşi Tuğba Baş ise, eşinini katilinin yakalanmasını isteyerek, "İbrahim bir ekmeği bile dörde bölüp paylaşırdı. Karıncayı bile incitmezdi" diyerek gözyaşı döktü.
Haberin fotoğrafları