kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
BABAYI DNA BELİRLEYECEK... M.K.'nın karnındaki bebeğinin babası Adli Tıp raporuyla ortaya çıkacak.

Sağır dilsize tecavüz

Sırrıberk ARSLAN / MERKEZ
19 yaşındaki engelli kızın ailesi, durumundan şüphelenince o da 4.5 aylık hamile olduğunu itiraf etti. Evlilik vaadiyle genç kızı kandırdığı ileri sürülen kuyumcu ve arkadaşı tutuklandı..
Kahramanmaraş'ta, bir mağazada temizlik görevlisi olarak çalışan 19 yaşındaki sağır ve dilsiz M. K.'nin karnının büyümesinden şüphelenen ailesi, kızlarını bir doktora götürdü. Yapılan muayene sonrasında M. K.'nin 4.5 aylık hamile olduğu belirlendi. Doktorların, kızlarının hamile olduğunu söylemesi üzerine aile, Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek, şikayette bulundu. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak masası ekipleri, sağır ve dilsizler okulundan getirilen uzman bir öğretmen aracılığı ile genç kızın ifadesini aldı.

İLİŞKİYE ZORLADI
M.K. ifadesinde, kuyumculuk yapan Atilla Karapınar'ın (24) yüzük takıp, vitrinden gelinlik gösterdiğini, kendisiyle evlenmek istediğini ve evlerine götürüp, ilişkiye girdiğini işaretlerle anlattı. Aradan birkaç hafta geçtikten sonra, Atilla Karapınar'ın, yanında çalışan Mehmet Sevcan (22) ile kendi evinde birlikte olmaya zorladığını da belirtti. Karagöz, Atilla Karapınar'a sürekli ne zaman evleneceklerini sorduğunu, ama onun kendisini tehdit ettiğini yine işaretlerle sözlerine ekledi.

İTİRAF ETTİLER
M. K.'nin ifadesinin ardından harekete geçen ekipler, kuyumcu Atilla Karapınar (24) ile yanında çalışan Mehmet Sevcan'ı (22) yakaladı. Suçlarını itiraf eden zanlılar, "Çocuk bizden değil" dediler. Mahkemeye çıkartılan iki zanlı da tutuklanarak cezaevine konuldu. 4.5 aylık hamile olan M. K'nin karnındaki bebeğin babası önümüzdeki günlerde Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek olan kan örnekleriyle ortaya çıkacak.