kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İKİ GÜN RAPOR ALDI... Gazdan etkilenen M.A.Y., iki gün iş göremez raporu aldı.

Öğrencilere biber gazı

Rıdvan UYSAL / MERKEZ
İlköğretim okulunda yaramazlık yapan oğlunun müdüre şikâyet edilmesine kızan anne, "Benim eşim polis" diyerek öğrencilere biber gazı sıktı. Sınıf öğretmeni ve iki öğrenci gazdan rahatsızlandı..
Eskişehir'de, Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu'nda inanılmaz bir tartışma meydana geldi. Polis memuru İsmet P.'nin 1/B sınıfında okuyan oğlu yaramazlık yapınca, diğer öğrenciler tarafından okul müdürüne şikâyet edildi. Bunu öğrenen anne Necla P. okula giderek, son dersten çıkan öğrencilerin üstüne, yanında getirdiği biber gazını sıktı. Sınıf öğretmeni Mevlüt Ün ile öğrenciler R.Ç. ve M.A.Y., gazdan etkilenirken çocuklarını almak için okula gelen diğer veliler kadına müdahale etmek istedi. Öfkeli kadın "Benim eşim polis, bana bir şey yapamazsınız. Sizi parçalarım" diye tehdit etti.

BUGÜN GAZ, YARIN SİLAH
Okulda toplanan veliler olaydan sonra polisi aradı. Ancak gelen polisler davacı ya da şikâyetçi olmadığı iddiasıyla işlem yapmadı. Öfkeli veliler, "Polisler meslektaşlarının eşini korumak için görevlerini yapmadı" diye tepki gösterdi. Veliler adına konuşan Filiz Y., oğluna ve diğer öğrenci arkadaşına hastanede iki gün iş göremez raporu verildiğini söyledi. Olaydan sonra Cumhuriyet Savcılığı'na giderek Necla P. hakkında şikâyet dilekçesi verdiklerini de anlatan Filiz Y., "Bir insan, polis eşi olduğu için çocuklarımıza zarar verebilir mi! Bugün biber gazıyla okula gelen, yarın eşinin silahını alıp okula gelmez mi? Çocuklarımızın can güvenliğinden endişe ediyoruz. Üstelik çocuklar hâlâ korkuyor" dedi. Diğer yandan okul yönetiminin olayı yazılı olarak Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bildirdiği, ayrıca Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nün de olayla ilgili soruşturma başlattığı belirtildi.
Haberin fotoğrafları