kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kaynar gece hayatına birçok mekan kazandırmış olmasına rağmen gece yarısından sonra evine çekildiğini söylüyor. Favori mekanları arasında balık restoranlarının başı çektiğini belirten Kaynar, "Boğaz'daki rakip mekanlara gitmeyi severim" diyor.

Bu yıl mekanda ne gibi yenilikler olacak

* Bu yıl da Sortie'de hafta içi giriş ücreti alınmayacak. Hafta sonları ise giriş 40 YTL olacak.

* Bu yıl Sortie'de 9 ayrı restoran hizmet verecek: Al Jamal (Lübnan Mutfağı), Cafe de Paris (Fransız Mutfağı), Mirror (Dünya Mutfağı), Marca (İtalyan Mutfağı), Home Store (Brasserie), Fishmekan (Balıkçı), Çok Çok (Tayland Mutfağı), Mori (Japon Mutfağı), Sahan (Antep Mutfağı).

* Mekana gelen müşteriler ve arabaları Martin&Martin firması tarafından sigortalanacak. Ayrıca Med Line'la yapılan anlaşmanın sonucu olarak, kapıda 24 saat ambulans bekleyecek.

RAMAZAN'DA KAPALI
* Vale hizmeti seçkin bir personel tarafından verilecek. Arabalarını valeye vermek istemeyen müşteriler, araçlarını özel olarak tahsis edilmiş otoparka bırakıp, anahtarlarını yanlarına alabilecek.

* İlk defa özel bir CIP sistemi uygulanacak. Akbank'ın 'Rings Black' kartına sahip olanlar kartlarını post makinesine okutarak mekana girebilecek. Bu kişiler hosteslerce karşılanacak ve otopark ile vale hizmetlerinden ücretsiz yararlanacak. Bu kişilerin ayrıca rezervasyon öncelikleri de bulunacak. Böylece mekan önündeki yığılmaların azalacağını düşünüyoruz.

* 3 bin VIP kart dağıtılacak.

* Ramazan'ın erken gelmesi nedeniyle Sortie bu yıl 3 ay açık olacak ve eylülde kapanacak.