kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Boğaz'daki mekanlar yaza iddialı giriyor

ÖNER ÖNGÜN
Gece kulüpleri açılışlarını 2 hafta erkene aldı. Kimi mekan yenilendi, kimisi büyük sürprizler hazırladı. Kulüp sahipleri bu yaz İstanbul'luyu eğlendireceklerinin garanti olduğunu söyledi..
Yaz yaklaşıyor ve İstanbul coşku dolu gecelere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Yaz eğlencelerinin kalbinin attığı Boğaz'daki mekanlar, sıcakların iyice bastırması nedeniyle açılış tarihlerini yaklaşık 2 hafta erkene aldı. Ortaköy-Kuruçeşme hattındaki yazlık mekanlar, bu sezon konuklarını ilginç sürpriz ve yeniliklerle karşılayacaklar...

Sürpriz konuklar var
Reina, geçen seneki dekorunu hiç değiştirmeden sezona girecek. Önümüzdeki hafta açılacak olan mekanda, geçtiğimiz yıl hizmet veren restoranlar bu yıl da varlıklarını sürdürecek. Mekanın işletmecisi Ali Ünal, "Görüntümüzde ve hizmet anlayışımızda bir farklılık olmayacak ama Reina bu yaz sürpriz konuklara ev sahipliği yapacak" diyor.

Sortie'den 3 bin vıp kart
Varol ve Erol Kaynar'ın sahibi oldukları Sortie ise, 23 Mayıs'ta sezona merhaba diyecek. Bu sezon işletmeciliğini Varol kardeşlerle birlikte Sabi Totah'ın üstleneceği mekandaki en büyük yenilik; müşterilere özel bir park hizmeti sunulması... Mekana gelenler arabalarını valeye vermek istemezlerse, araçlarını kendileri için tahsis edilmiş özel park yerlerine bırakıp, anahtarlarını yanlarına alabilecek. Bünyesinde 9 ayrı restoran barındıracak olan mekanın sahipleri, bu yıl ayrıca tam 3 bin müşteriye VIP kart dağıtacak.

Sapphire'de yeni dekor
Kış sezonu boyunca Levent'teki binasında hizmet veren Sapphire ise, 22 Mayıs'ta Kuruçeşme'deki yazlık binasına geçecek. 'Sapphire Bosphorus' adıyla hizmet verecek olan yazlık mekanın üst katında İtalyan restoranı Buka yer alacak. Dekorunda büyük değişikliğe giden mekanın işletmeciliğini ise Tekin Bilgi ile Gökhan Oskay yapacak
Haberin fotoğrafları