kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN ÖZEDİNCİK

Sortie, Caretta'ların koyunda

İstanbul gece hayatının ünlü kulüplerinden Sortie, Artemis Tapınağı'ndan esinlenerek yapılan Kıbrıs'taki Kaya Artemis Otel&SPA'nın bünyesinde hayat buluyor. 23 Mayıs'ta Sortie İstanbul açılırken, 2 Haziran'da da caretta caretta'ların yumurtalarını bıraktığı eşsiz koyda, Magosa'da açılıyor Sortie Beach&Club. Kıbrıs'ın en büyük turizm yatırımlarından biri olan Kaya Artemis Resort&SPA'nın kumsalında faaliyete geçecek olan Sortie Beach&Club, İstanbul gece hayatını Kıbrıs'a taşıyacak.

İSKELE 500 METRE
Gündüz beach, restoran&bar, gece de club olarak hizmet verecek olan Sortie, üç bin kişi kapasiteli 500 metrelik iskelesiyle adeta bir eğlence limanı. Tesisin üç bin 667 metrekarelik dev casino'su da var. Dünyaca ünlü perküsyon sanatçılarını, dünya çapında DJ'leri, yerli ve yabancı birçok ünlü sanatçıyı, çarpıcı dansçıları ağırlayacak kulüp, günbatımı partileri ile de eğlenceyi 24 saate yayacak.

SORTIE ÖZEL!
Sortie, kendini özel hissedenleri de unutmadı. Eğlenirken 'Ben farklıyım, ben özelim' diyenler, Uzakdoğu'nun otantik çadırlarından esinlenerek oluşturulan kumsalda, kendi özel barı olan, 8 kişilik 15 adet 'private loca'larda eğlenme imkanı bulabilecek. Eğlence yaşamının önemli mekanlarından Sortie'de İtalyan ve Türk mutfağından lezzetlerle kumsalda yemek yemenin gerçek zevkini tadacaksınız. Sortie'de, İstanbul gece hayatının ünlü işletmecilerinden Aykut Gündüz de işletme ortağı olarak görev yapacak.