kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Yaşa göre aksesuvar seçimi yapılmalı

* 20'li yaşlardakiler ince ve çok sıralı zincirler, dizi dizi inci kolyeler, ince ama büyük ebatlı halka küpeler, modern tasarımlı yüzükler, kelepçe bilezikler ve rengarenk taşlardan tasarlanmış iddialı küpeleri iyi taşır. Özellikle büyük ve modern hatlara sahip kolye ucu onlar için idealdir.
* 30'larındaki kadınlar biraz daha ağırlığı olan büyük parçalar kullanabilir. Bu yaştakiler klasik bir tasarıma sahip mücevher edinebilir. Ancak çok ağır parçaları kullanabilmek için erken bir yaş... Bunun için özellikle taşlı parçalarda modern tasarımlara yönelmek gerekebilir.
* 40'lı yaşlarda kadınlar kendilerine çok güvenirler. Bu yüzden iddialı mücevherler kullanabilirler. Büyük ve gösterişli bir yüzük ya da küpeyle ne kadar iddialı olduklarını gösterebilirler. Klasik inci kolyeler, taşlı küpeler ve tasmalar onlar için uygun tasarımlar...
* 50 ve üzeri yaş grubundaki kadınlar; yüz, el, kol ve dekolte gibi en beğendikleri yerlerini ortaya çıkaracak büyük ve iddialı tasarımları seçmeliler. Bu yaşlar klasik, ağır taşlı ve antika parçaların en rahat kullanılacağı zamanlardır.
Haberin fotoğrafları