kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Özge Fışkın, Sertab Erener’le olan Eurovision macerasını şu sözlerle anlatıyor: "Sertab, bana benimle geliyorsun dans edeceksin" dedi. O güne kadar hiç böyle bir deneyimim olmamıştı. Başta biraz korktum ama sonra gözümü kararttım. Ciddi bir çalışmayla elimden geleni yaptım"

Albüm kilidini Sertab'la kırdı!

Sertab Erener'in Eurovision Şarkı Yarışması'nda dans grubunda yer alan Özge Fışkın, 'Kilitler'i çıkardı Sertab Erener'in Eurovision Şarkı Yarışması'nda dans grubunda yer alan Özge Fışkın, 'Kilitler'i çıkardı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Albüm kilidini Sertab'la kırdı!
Sertab Erener ve Levent Yüksel konserlerini sıkı sıkıya takip eden müzikseverler için Özge Fışkın ismi hiç de yabancı değil! Erener'in Eurovision zaferine dans ederek ve vokal yaparak ortak olan Fışkın, şimdi ilk albümü 'Kilitler'le dinleyenlerinin karşısına çıktı. Fışkın yeni albümü 'Kilitler'i Cosmopolitan dergisine anlattı.

DOĞRU ZAMANLAMA!
* Hep kendi müziğimi üretmek istiyordum. Aradan belli bir zaman geçtikten sonra şarkı yazmaya başladım. Sertab'la yaşadığım tecrübeyle albüm için kendimi hazır hissettim. Derken albüme prodüktör aramaya başladık. Nejat İşler benim performanslarımı takip ediyordu. Cenk Eroğlu'nu da takip ediyormuş. Biraraya geldik...

* Albümde bestelerimin yanı sıra Nurkan Renda, Kubilay Tunçer ve Aklan Akdağ'ın da şarkıları var. Müzik direktörü ise Levent Yüksel. Albümde Levent'le birlikte 'Unutulurmuş' adında bir düet seslendirdik.

* Şarkılarımı üretirken durup dururken ilham gelmesini beklemiyorum. Doğru zaman geldiğinde müzikle birlikte sözler çıkıyor.