kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
BUKET SAYGI 1998 Miss Turkey 2. Güzeli

Çocuklarının gözünden Ana kraliçeler

Güzellikleri, zarafetleri ve profesyonel tutumları tescillenen eski güzellik kraliçelerimiz, Anneler Günü'nde, özel bir jürinin karşısına çıktılar. Bu kez onları çocukları değerlendirdi ve bakın Hülya dergisinde annelerini ne kraliçesi seçtiler?..
Buket Saygı
1998 Miss Turkey 2. Güzeli Buket Saygı, anneliğin ne kadar keyifli bir duygu olduğunu yeni yeni anlamaya başlamış. Ayaklanıp konuşmaya başlayan oğlu Ata'yla daha çok vakit geçirip, daha çok şey paylaşabilmenin mutluluğunu yaşıyor. Ancak Ata, annesinden en çok masal dinlemeyi seviyor. Ata'nın annesini 'Masal Kraliçesi' seçmesi de bundan. Masal saati 23.30'da başlayan Ata'nın favori masalları ise 'Kırk Haramiler', 'Pamuk Prenses' ve 'Pinokyo'.
Ata (Yaş: 3) Babası Çelik'in tespit ettiği; Ata'nın çok iyi bir müzik kulağının olduğu. Parmaklarını da çok iyi kullanması, ileride bir müzik aletini çalabileceğinin sinyallerini veriyor.

Ebru Cündübeyoğlu Mete
1993 Miss Turkey Güzeli Cündübeyoğlu'nun kızı Duru tam oyun çağında... Annesinin de onunla bol bol oyun oynaması Ebru Hanım'a 'Oyun Kraliçeliği'ni getirmiş. Duru'nun oyuncaklarıyla oynamayı seviyorlar ama favorileri saklambaç! Anne-kız, ev içinde birbirlerini bulmaya çalışıp bulunca da kahkahalara boğuluyor. an anne-kız, en çok bu oyunla eğleniyorlar.
Duru (20 aylık) Çok iyi gözlemci, araştırmacı. Gazeteci olma ihtimali yüksek.

Deniz Pulaş Akkartal
1991 Best Model Of Turkey Birincisi Deniz Pulaş'ın kızı Nehir ise annesini 'Dans Kraliçeliği'ne layık görüyor. Çünkü onlar bir arada dans ederken bir hayli eğleniyor. En çok rock ve underground tarzı müziklerde dans ediyor anne-kız. Nehir'in en enteresan yanı ise tekno müzikle de uykuya dalabilmesi!
Nehir (Yaş: 4) Çizgi film izlemeye bayılan Nehir'in ileride tiyatro ve dansla ilgilenmesi kuvvetle muhtemel.

Emel Yıldırım Acar
1993 Miss Turkey 2. Güzeli Emel Acar, son derece sportmen bir anne olduğunu düşünüyor. Spor salonu ikinci evi olan ve dövüş sporları dışında her türlü sporla haşır neşir olan Acar'ın bu yönü çocuklarına da geçmiş. Lisanslı binici olan Emel Hanım, haftanın üç gününü pilates'e, diğer günlerini de yürüyüşe ayırıyor. Ve çocuklarıyla spor salonunda uzun saatler geçirmekten mutlu oluyor. Tabii çocukları da onu tartışmasız 'Spor Kraliçesi' seçiyor.
Cansu (Yaş: 10) Tenis ve buz pateniyle ilgileniyor. Ayrıca iyi bir yüzücü.
Erem Can (Yaş: 7) Kick boks yapıyor ve yüzüyor.
Haberin fotoğrafları