kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

İş kadınlığına çok alıştı

Güzel vücudu nedeniyle 'Bayan Vücut' lakabıyla anılan podyumların emekli modellerinden Elle Macpherson, iş kadınlığını iyice sevdi. Macpherson, kendi adını taşıyan iç çamaşırı markasından sonra cilt bakımı ürünlerine el attı..
Henüz 20'li yaşlarında bir genç kızken, bir moda çekimi için iki haftalığına gittiği New York'ta, tam 14 yıl kalan podyumların emekli güzellerinden Elle Macpherson, yıllara meydan okuyan güzel vücudu ile hala gündemde.

KADINLAR ALTIN GİBİ
İki çocuk annesi olmasına rağmen dudak ısırtan bir fiziğe sahip olan Macpherson, kendi adını taşıyan iç çamaşırı markasından sonra; şimdi de bir bronzlaştırıcı krem serisiyle piyasada olacak. "Yanık teni çok seviyorum, bence bronzluk her kadına yakışıyor" diyen Macpherson, "Bu yeni ürün koleksiyonumla, her kadın altın gibi ışıldayacak" diye konuşuyor. Bir kadının güzelliğinin bakımlı bir ciltten geçtiğini söyleyen ünlü model, cildi için her gün litrelerce su içtiğini söylüyor. Beslenme programında hayvansal ürünlere yer vermeyen Macpherson aynı zamanda sıkı bir vejetaryen. "Hayvansal proteinlerden uzak duruyorum ama sanmayın ki çikolota ya da dondurma gibi şeyler yemiyorum, insanlar benim yediklerimi gördükleri zaman şaşırıyorlar. Dengeyi düzenli spor yaparak sağlıyorum" diye konuşan emekli model, fitness hocası James Duigan ile birlikte kickboks ve yoga yapıyor.
Haberin fotoğrafları