kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Ebru Şallı’nın mayokinili pozları Topkapı Sarayı görüntülerine fotomontaj tekniği ile monte edildi. Bu uygulama tarihçilerin tepkisini çekti.

Ben sadece Harun'un cariyesi olurum

ESİN ÖVET MAGAZİN
Eşi Harun Tan'la 9 yıldan beri mutlu ve huzurlu bir evlilik yaşadığını söyleyen Ebru Şallı: Saray entrikaları bana göre değil. Ben evimin sultanı ve eşimin cariyesiyim. Bugüne kadar aldatıldığımı hiç hissetmedim. Eğer bir gün öyle bir şey hissedersem; arkama bile bakmadan çeker giderim! '..
Geçtiğimiz günlerde Nelson Mayoları'nın 'Denizin Sultanları' adlı koleksiyonu için objektif karşısına geçen Ebru Şallı, "Osmanlı sultanları içinde kendime en yakın bulduğum isim Hürrem Sultan'dır. Ondaki ihtişam ve kuvvet beni her zaman çok etkilemiştir" dedi. 2007 model mayokinilerle cariyeleri anımsatan Şallı, "Ben sadece Harun'un cariyesi olurum. Eşimin cariyesi, evimin de sultanıyım!" şeklinde konuştu. Hürrem, Nurbanı, Safiye, Kösem, Turhan, Gülnuş ve Nakşidil Sultan'lardan esinlenerek hazırlanan mayolarla 'hem masum hem seksi' görüntüler verdiğini anlatan Ebru Şallı ile saray entrikaları ve evlilik üzerine konuştuk.

* Sultan mayolarıyla poz verirken kendinizi onların yerine koydunuz mu? Hayır çünkü; bu tip kadınlar beni ürkütüyor. Entrikalar hiç bana göre değil. Günümüzde de bu tip entrikacı kadınlar var ama böyle bir yaşam tarzı bana asla uymaz.

YAZIK O DOĞAN ÇOCUĞA!

* Siz o çağlarda yaşasaydınız cariye olur muydunuz? Ben yalnızca eşim Harun Tan'ın cariyesi olurdum!

* Osmanlı sultanlarının en büyük özelliklerinden biri de; haremdeki kadınları Parişaha hazırlamak. Siz de köle pazarından alınan bir sultan olsaydınız bunu yapar mıydınız? Asla. Bunu ben yapmam ama yapacak kadınlar var. Ben asla böyle bir şeyi yapmam. Bu tarz şeyleri kabul edip evliliklerini devam ettiren hatta bir de çocuk yapan kadınlar var.

* Nasıl yani? Görüyoruz işte; eşi kendisini aldatıyor ama o yine de çocuk yapıyor. Yazık o doğan çocuğa! Zaten ortada sorunlu bir evlilik varken, neden bir de dünyaya sorunlu bir çocuk getiriyorlar ki?

* Bir kadın neden aldatıldığını bile bile bir çocuk dünyaya getirir? Çünkü insanoğlu çok bencil. Sadece kendini düşünüyor ve kendini bir şekilde kurtarmak istiyor. Ya da başka entrikalar ve planlar peşinde olduğu için çocuk yapıyor.

KÜSERİZ AMA UZATMAYIZ


* Son günlerde hamileyken eşi tarafından aldatılan kadınlar çoğunlukta. Seda Sayan da 'loğusa avcıları' diye bir ifade kullandı. Siz loğusalık döneminizde yalnızlık çektiniz mi? Ben gerçekten sıradışı bir hamilelik geçirdim. Normal hayatıma her şekilde devam ettim. Harun ile beraberliğimden ödün vermedim. Dolayısıyla da sorunlu bir loğusalık yaşamadım. Ben Bero'yu 7 ay emzirdim ve hiç uyumadım; Harun da benimle birlikte uyumadı. Hep yanımdaydı. Asla "Dışarıya gideyim, başka bir kadınla olayım" demedi. Çünkü evde naz yapan, vıdı vıdı yapan bir kadın yoktu.

* Vıdı vıdı erkeği kaçırır mı?Kadının vıdı vıdısı; erkeği kaçırır. Benim kocam öyle olsa ben de kaçarım. Çalışan kadın ise vıdı vıdıya vakit bulamaz. Harun benim çalışmamı çok seviyor; işlerime saygı duyuyor. Ben anne oldum ama hala mayo ile poz verebiliyorum. Harun da bunu takdirle karşılıyor.

* Peki sizin Harun Bey'le hiç küstüğünüz olmaz mı? Hiçbir ilişki mükemmel değildir. Tabii ki tartışmalarımız, küsmelerimiz oluyor. Ama uzatmıyoruz. Huzur ve sessizlik hakimdir bizim yaşantımızda.

* Evinizin sultanı olarak entrikalardan uzak bir yuva kurdunuz... Ben Harun'un sultanıyım ama entrikam yok. Bence entrika yapan kadın, erkeğinin gözünde inanılmaz derecede alçalır.

İHANET SÖZ KONUSU DEĞİL

* Büyü yaptıran kadınlar bile var günümüzde! Allah korusun! Bunları bıraksınlar; kitap okusunlar, spor yapsınlar. Büyü ile kocayı kim bağlamış yahu? Bunlar örümcek kafalı; bu tip şeylere çok karşıyım.

* Eşinizle aranızdaki aşk hâlâ devam ediyor mu? Ilişkimiz 9'uncu yılına girdi ama bizim aramızdaki aşk hiç bitmedi.

* Peki bunca yıl hiç aldatıldığınızı hissettiğiniz oldu mu? Yaşamış olsam bunu dürüstçe söylerim ve asla geriye dönmem.

* "Yapsın ama bana hissettirmesin" diyen kadınlar var... Bu bana göre değil; yani hissettiğim an kesinlikle biter. İsterse üç çocuğumuz olsun hiç fark etmez. Aldatma, eşlerin birbirine yaptığı saygısızlıktır. Birbirimizi aldatmaya ne benim, ne de Harun'un hakkı var! Madem aile olmayı kabul ettik zaman biz bunu yapmayacağız.
Haberin fotoğrafları