kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Günün fotoğrafları

Hünerleriyle kuşları bile kıskandırdı
Macar sporcu Olga Simet'in Güney Kore'de bulunan Han Nehri üzerinde yaptığı bu tehlikeli gösteri nefes kesti. 1000 metre uzunluğundaki demir halatların üzerinde yürüyen Simet, dengesiyle neredeyse kuşlara taş çıkarttı.

Dumanı ve ateşi yemek gibi yutuyor
Çinli bu gösteri adamı, bir hafta boyunca kutlanan İşçi Haftası'nda gösteriler yaparak geçimi sağlıyor. Ateş ve dumanı yutan adamın gösterisine turistlerde ilgi gösteriyor.

Taktıkları şapkalar at yarışının önüne geçti
Kentucky'de Louisvillebölgesinin ev sahipliğiniyaptığı 133'üncüKentucky Derby AtYarışları, birbirinden ilginçgörüntülere sahne oldu.At yarışlarını izlemeyegiden ünlü aktris JennyMcCarthy ve yarışlarınfanatiklerinden GeorgeThiaville, şapkalarıylaherkesin ilgisini çekti.Yarışları uzun süredirtakip ettiğini belirtenMcCarthy, kendisi de atabindiğini belirtti.

Esnekliğiyle görenleri hayrete düşürüyor
Çin'de Hong Kong'ta sahnelenen Terracotta Warriors adlı müzikalde dans eden dansçılar, esneklikleri ve yaptıkları birbirinden zor figürlerle beğeni topladı.

Sıcaktan bunaldılar suya daldılar
Hindistan'da bir hayvanat bahçesinde yaşayan bu iki maymun, sıcakların etkisiyle kendilerini hayvanat bahçesinin içinde yer alan çeşmelere attı. Çeşmelerde suyun altına giren maymunlar, su içerek sıcakların kavurucu etkisinden kurtulmaya çalıştılar.
Haberin fotoğrafları