kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Kupa kazanan golfçüler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Golf ustaları kupa aldı

Öner ÖNGÜN-MAGAZİN
Rahmi Koç Müzesi önceki gece renkli bir törene ev sahipliği yaptı. 'Yapı Kredi Özel Bankacılık Golf Turnuvası'nın galipleri; ünlü şarkıcı Sertab Erener'in sahne aldığı gecede kupalarına kavuştu..
Yapı Kredi Özel Bankacılık Golf Turnuvası Ödülleri; önceki gece Rahmi Koç Müzesi'nde düzenlenen görkemli bir galayla sahiplerine verildi. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Golf Kulübü Kaptanı Mustafa Koç'un da katıldığı törende; 17 usta golfçü kupa ile ödüllendirildi.

Mustafa Koç ödül sundu
İş ve spor dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı tören; Sertab Erener'in sahne aldığı gala yemeği ile devam etti. Törende, 'Overall Winner' İsmet Gülçimen'e verilen 'Yapı Kredi Özel Bankacılık Özel Ödülü'nü Mustafa Koç sundu. Hüseyin Alp'e 'Gross Winner' kupasının verildiği gecede; Yavuz Çekirge 'Baylar A Kategorisi'nde birinci, Hüseyin Alp ikinci, Yıldırım Kemaloğlu ise üçüncülükle ödüllendirildi.

Sinem Erülgen 3'üncü
'B Kategorisi'nde İsmet Gülçimen birincilik kupası alırken; Emir Demirsoy ikinci, Roko Kasapoğlu üçüncü oldu. 'C Kategorisi'nde ise; Uğur Ekşioğlu, Bertan Gürkan ve Ahmet Küçük kupa kazandı. Yapı Kredi Özel Bankacılık Golf Turnuvası'nın bayanlar 'A Kategorisi'nde; Nilgün Çekirge birinci, Birsel Alp ikinci, Samiye Robertson ise üçüncülük kupası kazandı. 'B Kategorisi'nde İlkin Durukan birinci olurken; Christiane Şenol ikincilik, Sinem Erülgen üçüncülük kupası ile ödüllendirildi.
Haberin fotoğrafları