kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Doğulu'nun daveti üzerine resepsiyona gelen yarışmadaki Yunanistan temsilcisi Sbrel ve Bosna-Hersek temsilcisi Maria, şarkımıza desteklerini sundular.

Doğulu: İki yıldır 'Şekerim'i arıyorum

AA
Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi "Shake It Up Şekerim" adlı parçasıyla temsil eden Kenan Doğulu, evlilik ve kız arkadaşa zamanı olmadığını söyledi. "İki yıldır şekerimi arıyorum" diyen Doğulu, "Halen single olarak hayatımı sürdürüyorum, bu yoğun çalışmanın içinde ciddi bir ilişkiye girmek istemiyorum" dedi. Doğulu, şarkının sözlerinin İngilizce olması hakkında ise şunları söyledi: "Dünyada herkesin söyleyeceğim şarkıyı anlamasını istedim. 'Shake It Up Şekerim' Türkçe ve İngilizce'nin karışımı oldu. Bundan çok mutluyum." Eurovision'da Yunanistan'ı temsil eden Sarbel ile aynı otelde kalan Doğulu, yanında getirdiği promosyon altın lirası ve nazar boncuğunu rakibine taktı.

DOĞULU'DAN ÖZEL KONSER
Öte yandan Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü'nün yaklaşık 300 kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği tanıtım faaliyetinde Kenan Doğulu, davetliler için özel bir canlı performans gerçekleştirdi. Tanıtımla, bugüne kadar Türkiye'ye hiç puan vermeyen Finlandiya'nın desteğinin sağlanması ve davetli çok sayıdaki Fin basın mensubunun puanlamada etkili olması amaçlanıyor.