kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Mayıs 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Burcu Kara

Burcu'nun çorbasına 10 üzerinden 8 verdi!

* Burcu Kara ile ilişkiniz nasıl gidiyor? Netleşti mi evlilik tarihi? Burcu benim hayattaki en büyük şansım. Birbirimizi dengeliyoruz. O çok mütevazı ve duygusal. Onunla tanışmadan önce çok savurgandım. Burcu sayesinde yatırımlar ve yardımlar yapmaya başladım. Kendimi garantiye almayı öğretti bana. Düğün tarihini ise henüz netleştirmedik.

* Sizi deyim yerindeyse 'ağır ağabey' olarak tanıdık. Evde nasıl bir Yavuz Bingöl var. Yemek yapar mısınız mesela? Yaparım. Geçenlerde etli patates yapmayı öğrendim. Gerçekten müthiş oldu. İşim gereği 3 öğün dışarıda yiyorum. Gençliğimde Ankara'da yaşarken yumurta, makarna filan da çok yapardım.

* Nişanlınıza ellerinizle hiç yemek yaptınız mı peki? Sofra hazırladınız mı ya da? İnşallah evlenince olacak. Şimdilik aynı evde yaşamıyoruz. O yüzden hiç olmadı. Ama sofra hazırlamayı filan severim. Benim biraz gurmeliğim de vardır. Nerede ne yenir, bir yemeğin en iyisi nerededir bilirim.

* Burcu Kara size yemek yapıyor mu peki? Evlenince yapacak herhalde. (Gülüyor)

*
Hiç mi bir şey yapmadı bugüne kadar? Henüz aynı evde değiliz. Ama bir kere mercimek çorbası yapıp stüdyoya getirmişti. Mercimek özel bir çorbadır. Herkes yapamaz. Burcu'nun aşçılığına oradan bir not verilebilir. 10 üzerinden 8 veriyorum ona. (Gülüyor)

*
Oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz peki? Burcu'yu tiyatroda birçok kez izledim ve çok başarılı buluyorum. İlk deneyimi olmasına rağmen çok iyi. Burcu çok disiplinlidir. Bir de bu işi çok seviyor. İkimize de uygun bir projede onunla birlikte rol almayı gerçekten çok isterim.