kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Mayıs 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Hilal Cebeci

Hilal'in ödülü şaibeli!

ASLI ÖRNEK GÜNAYDIN
Yeşim Salkım, jüri üyesi olduğu 'Bir Dilek Tut' programında açıkladı: Hilal Cebeci'nin 1999'da Kral TV'den kazandığı 'En İyi Çıkış Yapan Kadın Şarkıcı Ödülü'nü ben verdirttim!..
Önceki gece yayınlanan 'Bir Dilek Tut' adlı program; jüri üyesi Yeşim Salkım ile 'koç' Hilal Cebeci arasında yaşanan polemiğe sahne oldu. Olaylar; programa Serkan Saçlı adlı yarışmacının eğitmeni olan Tuğba Ekinci'nin yerine Cebeci'nin getirilmesiyle başladı. Hilal Cebeci, partneriyle birlikte sergilediği performansın ardından yorumları dilerken neye uğradığını şaşırdı!

ÜZERİNDE BÜYÜK EMEĞİM VAR
Tartışma jüri üyesi Yeşim Salkım'ın, söz isteyerek "Benim müzik şirketimden zor ayrıldığını söylüyormuşsun, açıkla! Çünkü beni zan altında bırakıyorsun" demesiyle başladı. Salkım sözlerine şu cümlelerle devam etti: "Senin ilk albümünün prodüktörlüğünü ben yaptım. Üzerinde büyük emeğim var. Bana ilk geldiğinde, değil şarkı okumayı, hiçbir şey bilmiyordun. Sana 'Köylü Güzeli' lakabını da ben taktım. Ayrıca burada açıklıyorum ki, 1999'da Kral TV'den aldığın 'En İyi Çıkış Yapan Kadın Şarkıcı Ödülü' de şaibelidir. Çünkü o ödülü sana ben verdirttim. Herkesten çok özür diliyorum..."

ÖDÜLÜMÜ GERİ VERECEĞİM
Konuşma hakkı isteyen Hilal Cebeci ise Kral TV'den aldığı ödülün şaibeli olduğunu bilmediğini belirterek, "Geri vereceğim" dedi. Cebeci, yaşananları 'kişilik haklarına saldırı' olarak yorumlarken, programdan ayrılmak istediğini belirtti. Yeşim Salkım ise "Programdan ayrılma! Burada her hafta koçluk yap, yüzleşelim!" dedi.