kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Mayıs 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Cepkin yeni albümünde korkularını anlatıyor

İkinci albümü 'Tanışma Bitti' ile hayranlarının karşısına çıkan Hayko Cepkin şarkılarında korku temasını işliyor. Ünlü şarkıcı, "Öfke ve korkuyu doğru yere kanalize edebilirsek ruhen daha serbest kalabiliriz" diyor..
İlk albümü 'Sakin Olmam Lazım' ile müzik dünyasına iddialı bir giriş yapan Hayko Cepkin, eylül ayından beri çalışmaları devam eden yeni albümünü tamamladı. 'Tanışma Bitti' adlı albüm söz ve müzikleri Cepkin'e ait 11 şarkı ve 5 intro'dan oluşuyor.

DAHA SERT BİR ÇALIŞMA

Genel konsepti korku olan albümde, kişisel korkular ve kaybetmek gibi temalar işleniyor. Müzikal açıdan Cepkin'in bir önceki albümünden daha sert olan albüm, zengin senfonik geçişleriyle dikkat çekiyor. Albümde Cepkin'e davulda Murat Cem Ergül, gitarda Umut Töre, bass'ta ise Poyraz Kılıç eşlik ediyor.

KENDİME YAKIN BULDUM
Cepkin albümüyle ilgili şunları söylüyor: "Bu albümde anlatmak istediğim her şey zaten bugüne kadar defalarca söylendi. Bu sebeple tonlamada farklılık arayışına girdim ve kendime korkuyu daha yakın buldum. Öfkeyi ve korkuyu doğru yere kanalize edebilirsek güçlü bir enerji ile ruhen daha serbest kalabiliriz."